30 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi bina yıkımı

İzmit Belediyesi bina yıkımı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, kentteki metruk binaları yıkıyor...

İzmit'teki ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam den İzmit Belediyesi ekipleri 1999 depremi sonrası yaklaşık 20 senedir yıkılamayan ağır hasarlı binaların tehlikelerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor.

İzmit'teki metruk binalar yıkılıyor!

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk bina İzmit Belediyesi tarafından yıkıldı.

İzmit'teki eski yapılar yıkılıyor!

Kentteki eski yapıları bir bir yıkan İzmit Belediyesi Bekirdere’de yer alan ve kullanılmayan harabe bir yapıyı daha yıktı.

İzmit'teki eski binalar yıkılıyor!

İzmit Belediyesi yaptığı açıklamada “Mahalle aralarında bulunan, harabe ve kullanılmayan yapılar insan ve çevre açısından tehlike oluşturuyor. Bu tür yapılarının yıkımını belirli bir prosedür sonucu yıkıyoruz" dedi

İzmit'te imar yolunda kalan binalar yıkılıyor!

İzmit Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, imar yolunda kalan ve şehir estetiği açısından görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Üsküdar Belediyesi, bina ve arsa satıyor! Fiyatı gören inanamadı! İhalesi 13 Nisan'da!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Ahmediye ve Altunizade mahallelerinde yer alan bina ve arsayı satıyor. Peki Üsküdar'daki bina ile arsanın fiyatları ne kadar? 

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit'te tehlike oluşturan yapı yıkıldı!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

İzmit'teki tehlikeli binalar yıkılıyor!

İzmit'in Veliahmet Mahallesi’ndeki riskli metruk bina, İzmit Belediyesi ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit'teki metruk bina yıkıldı!

İzmit Belediyesi ekipleri şehir genelinde kötü görüntülere neden olan metruk binaların yıkımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

İzmit Belediyesi Encümeninde 12 yer kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı yapıldı.  Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapılan Encümen toplantısında 20 gündem maddesi konuşuldu.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

İzmit Belediyesi bina yıkımı Haberi

İzmit Belediyesi bina yıkımı

Mahallerde kullanılmayan, görüntü kirliliğine neden olan ve çevrede yaşayan vatandaşlar için rahatsızlık oluşturan metruk binalar İzmit Belediyesi tarafından yıkılıyor.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit genelinde güvenliği tehdit eden ve tehlike arz eden metruk binalar Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü gözetiminde ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılarak kötü görüntüler ortadan kaldırılıyor.

ENCÜMEN KARARIYLA

Yapılan yıkımlar kapsamınsa son olarak İzmit Tavşantepe Mahallesi Güvenlik Sokak No:17 adresinde,  406 ada 21 parselde Hayriye Sıvakçı’ya ait metruk yapının yıkım işlemleri tamamlandı. İmar Kanunun 3194 sayılı 39.maddesine istinaden Encümenin 09.10.2019 tarih ve 617 sayılı kararı ile yapılan yıkımla mahallede bulunan kötü görüntü ortadan kaldırıldı.

TEHLİKE ARZ EDİYOR

Metruk binaların, görüntü kirliliğinin yanı sıra madde bağımlılarının da barınma için tercih ettikleri alanalar olduğunu ve bu nedenle yıkılmasının önemli olduğunu dile getiren belediyenin...