18 / 05 / 2024

izmit çarşı yapı avm

izmit çarşı yapı avm

İzmit'te bir AVM'nin açılış töreninde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ticaret mekanlarının anlayışının değiştiğini ifade ederek, açılışı yapılan merkezin bunun önemli bir göstergesi olduğunu kaydetti...

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Baş tarafından kuruldu.

İzmit'te yapılmak istenen Makineciler Sanayi Sitesi mecliste!

İzmit'e bağlı Durhasan ve Solaklar mahalleleri sınırlarında yapılmak istenen Makineciler Sanayi Sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

İzmit'te yapılması planlanan liman projesinin ÇED süreci sona erdi!

İzmit Şirintepe ve Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında yapılması planlanan liman projesinde ÇED süreci sona erdi. İzmit Belediyesi ve mahallinin itirazları onaylandı...

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Ethem Can İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü oldu!

İzmit Belediyesi’nde Yapı Kontrol Müdürlüğü görevinde bulunan Mehmet Öğretmen görevinden ayrıldı, yerine 19 Ethem Can atandı. 

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğulları Arı Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Arı tarafından Ümraniye'de kuruldu.

Mistral İzmir Çarşı'nın yapı kullanma izin belgesi alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir Çarşı yapı kullanma izin belgesini temin etti.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Sar-Ar Yapı'nın proje durdurma işlemi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Sar-Ar Yapı Denetim Ltd. Şti. hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemini iptal etmiştir. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmit Ar-Ge Merkezi hizmete açıldı!

Hayat Kimya’nın 100 milyon liralık yatırımla İzmit’te kurduğu Ar-Ge Merkezi hizmete başladı. Hayat Kimya İcra Kurulu Başkanı Avni Kiğılı, markalarını globalleştirme vizyonuyla tüketim ürünleri sektöründe büyümeceklerini kaydetti.

izmit çarşı yapı avm Haberi

izmit çarşı yapı avm


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, e-ticaretin, ticaret içerisindeki payının her geçen gün arttığını belirterek, bu değişimlerin takip edilmesi gerektiğini söyledi.


İzmit'te bir AVM'nin açılış töreninde konuşan Ergün, ticaret mekanlarının anlayışının değiştiğini ifade ederek, açılışı yapılan merkezin bunun önemli bir göstergesi olduğunu kaydetti.


Dünyada herşeyin değiştiğini, bu değişime ayak uyduramayanların geri kalacağını ifade eden Ergün, "Bizim, ülke, toplum ve millet olarak bu değişimin gerisinde kalma lüksümüz yok. Hiç kimsenin yok. Atadan kalma usullerle siyaset, ticaret, sanayicilik yapılamayacağı gibi hiçbir şey yapılamaz" diye konuştu.


Bakan Ergün, e- ticaretin, ticaret içerisindeki payının her geçen gün arttığına vurgu yaparak, "Yani sabit mekanlarda ticaret yapmak da artık yavaş yavaş geride kalmaya başladı. Tabii yine de ticarette sabit bir mekan lazım ama müşteriyle doğrudan doğruya tezgahtarınız...