07 / 05 / 2024

İzmit Cumhuriyet Parkı

İzmit Cumhuriyet Parkı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhuriyet Parkı’nda yaptığı basın toplantısında İzmit’e iki yılda dev yatırım yaptıklarını, vizyon projelerinin ise kentsel dönüşüm olduğunu söyledi

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Bomonti Queen Central Park değerleme raporu 2019!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün açılıyor!

Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi bugün düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.

Çorlu Cumhuriyet Parkı arazisinin imarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Cumhuriyet Parkı'nın bulunduğu arazinin imar planının değiştirileceği iddiasını TBMM gündemine taşıdı..

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Düzce'ye 4 yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi kentteki Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı Mahallelerinde park yapımı için ihale düzenledi.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı 4 Şubat'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu Şehit Fethi Sekin Parkı, 4 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle açılacak.

İzmit Cumhuriyet Parkı Haberi

İzmit Cumhuriyet Parkı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, vaat ettiklerini değerlendirmek ve hizmetlerde gelinen noktayı basın ve kamuoyu ile paylaşmak için bir basın toplantısı düzenledi. KEV Tesisleri’nden kentsel dönüşüme, mahalle konaklarından sokak iyileştirmelerine, tarih koridorundan bisiklet projelerine kadar tüm çalışmalar hakkında bilgi sunan Doğan, vizyon projelerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirtti. 2 yılda 50 milyonluk yatırım yaptıklarını söyledi. 


2009’da Belsa Plaza’ya taşınarak yeni bir hizmet anlayışını ortaya koyduklarını belirten Doğan, Muhtarlık Masası, Süper Hizmet Masası, kültür merkezleri, çorba çeşmeleri, çardak dağıtımı ile yapılan çalışmaları anlattı. Bebek emzirme kabinlerinin model olduğunu ve Sağlık Bakanlığı tarafından proje haline getirilerek ülke genelinde yaygınlaştırmaya çalışıldığını söyleyen Doğan, gençlik projelerinin devam ettiğini kaydetti. Pişmaniye Festivali’ni bu yıl Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de başlatacaklarını, kapalı pazar alanlarını 8’e çıkardıklarını söyleyen Doğan, “Kent...