28 / 04 / 2024

İzmit emlak istimlak müdürlüğü

İzmit emlak istimlak müdürlüğü

İzmit Belediyesi’nin 13 Eylül tarihinde ihaleyle sattığı çoğu konut ve ticari alanı satın alanların en geç 15 Ekim tarihine kadar paralarını yatırması gerekiyor.

İzmit'te inşaatlar her aşmada denetleniyor!

İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, ağustos ayını oldukça yoğun geçirdi. İzmit'te inşaat ruhsatı alan yapılar da sık sık denetleniyor.

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

Tapuda kamu adına istimlak şerhi bulunması nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Aileden miras olarak kalan bir arsa var. Emlakçı bize burayı almak isteyenler olduğunu söyledi, ama tapuya gittiğimizde kamu adına istimlak şerhi bulunduğu söylendi. Bu işte bir terslik yok mu?' sorusunu yanıtladı

İzmit Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün maddeleri karara bağlandı!

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler yönetiminde, bu haftanın İzmit Belediye Encümen Toplantısı gerçekleştirildi. Sosyal medya hesaplarından toplantı canlı yayınla kamuoyuyla paylaşıldı. Toplantıda 3 madde karara bağlandı…

Türkiye Emlak Bankası İzmit’e şube açtı!

2001 yılında kapanan Türkiye Emlak Bankası, İzmit’in en işlek caddelerinden biri olan Yürüyüş Yolu üzerinde yeni şube açtı. Banka şube açarak büyümeyi hedefliyor...

İzmit Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

İzmit Belediyesi’nde Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri sebebiyle hafta sonu mesai yapılacak.

Yapı Kayıt Belgesi alanlar emlak beyanında bulunacak!

İmar barışından yararlanmak isteyenler için İzmit Belediyesi yetkililerinden önemli açıklama geldi. Yetkililer, Yapı Kayıt Belgesi alan vatandaşların emlak beyanında bulunması gerektiğini hatırlattı.

Kocaeli'de 32.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü ve İzmit Emlak Müdürlüğü, Gebze, Dilovası ve Başiskele'deki gayrimenkulleri ihale ile satıyor...

Kocaeli Defterdarlığı'ndan 21.3 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü ve Gebze Emlak Müdürlüğü toplamda 8 arsayı 21 milyon 337 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Kocaeli'de 14 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İzmit Emlak Müdürlüğü ve Gebze Emlak Müdürlüğü tarafından 3 arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8-9 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek..

İzmit Emlak İstimlak Müdürlüğü'nde 24 arsanın satışı yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin 13 Eylül tarihinde ihaleyle sattığı çoğu konut ve ticari alanı satın alanların en geç 15 Ekim tarihine kadar paralarını yatırması gerekiyor.

İzmit Belediyesi'nden Emlak Vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi'nin yetkilileri Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi konusunda vatandaşı uyardı.

Tekirdağ Emlak İstimlak Başkanlığı'ndan değerlendirme toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarına son sürat devam ediyor.

İzmit emlak istimlak müdürlüğü Haberi

İzmit emlak istimlak müdürlüğü

Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 13 Eylül’de ki Belediye Encümeninde gerçekleşen ihaleyle 24 arsanın 14’ünün satışı gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi’ne yaklaşık 15 milyon 500 bin lira gelir getirecek satış ihalesini kazanan kişi ve kuruluşların 15 Ekim tarihine kadar parayı yatırıp tapularını alabileceklerini söyleyen yetkililer, “Belirlenen tarihe kadar parasını yatırmayanların teminatları yanmış olacak ve aynı zamanda ihale yasaklısı durumuna düşecekler” açıklamasını yaptı. 


İhalede İzmit Belediyesi’ne ait Kabaoğlu, Karaabdülbaki, Durhasan, Bulduk, Gündoğdu, Deretepe, Yenimahalle, Körfez, Çayırköy, Hatipköy’de bulunan 14 adet arsa satılmıştı. Çoğu konut ve ticaret alanı olan ihalede Kabaoğlu’ndaki 524 metrekarelik arsa 367 bin 500 liraya Fuat Uzun tarafından, 806 metrekarelik arsa 484 bin liraya, 4401 metrekarelik arsa da 3 milyon 82 bin liraya Olimtur firmasınca, satın alınmıştı. Karaabdülbaki’deki 466 metrekarelik...