06 / 05 / 2024

İzmit eski valilik binası

İzmit eski valilik binası

İzmit’in büyük meydanlara kavuşacağını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yüksek Mimar Zekeriya Özak, “İzmit eski valilik yıkılarak altına otopark üstüne de Kent Meydanı yapılacak” dedi.

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nuh Çimento'dan 17 milyonluk eğitim kampüsü!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından İzmit eski cezaevinin yıkıldığı alanda 64 derslikli 3 okul ve bir spor salonundan oluşan eğitim kampüsü hayata geçiriliyor.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

İzmit'teki eski yapılar yıkılıyor!

Kentteki eski yapıları bir bir yıkan İzmit Belediyesi Bekirdere’de yer alan ve kullanılmayan harabe bir yapıyı daha yıktı.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Karabük Valilik binası inşaatında sona gelindi!

Karabük Valiliğine tahsis edilen eski belediye binasında çalışmalar tüm devam ediyor. Mevcut Valilik binasının ihtiyaçları karşılayamaması nedeniyle Karabük Belediyesi ile protokol imzalanmıştı.

İzmit Kültür Tepesi Valilik Konağı yıkılacak!

İzmit Belediye Meclisi'nin 1 Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kültür Tepesi'ndeki Valilik Konağı'nın yıkımı onaylandı.

Kocaeli Kent Meydanı ihalesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski valilik binasına yapılacak kent meydanı ve yeraltı otopark projesinin ihalesi, kazanan firmanın güvenlik testinden geçememesiyle iptal edildi.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'ndaki eski binası yıkılıyor!

Ünlü baklavacı ve kafe restoran zinciri Güllüoğlu'nun İzmit Yürüyüş Yolu'nda 10 yıl hizmet verdiği eski binası kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılıyor.

Kocaeli'de eski valilik binası alanı otoparka dönüştürüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binası alanının zemini düzeltip otopark olarak hizmete sundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binasını yıkarak kente büyük bir alan kazandırdı.

Kocaeli Eski Valilik Binası alanı otopark oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski valilik binası alanının zemini düzeltip otopark olarak hizmete sundu. Girişleri asfaltlanan alan parka uygun hale getirildi. Alana 286 araç park edebiliyor.

İzmit eski valilik binası Haberi

İzmit eski valilik binası


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yüksek Mimar Zekeriya Özak, Kocaeli İşadamları Derneği (KOSİAD) Başkanı Gürol Ciğerdelen ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. İzmit’in büyük meydanlara kavuşacağını söyleyen Özak, “İzmit eski valilik yıkılarak altına otopark üstüne de Kent Meydanı yapılacak. Perşembe Pazarı alanı da altı otopark üstü meydan olarak planlandı” dedi.


YENİ YÖNETİME BAŞARILAR


Başkan Vekili Özak’ın makamına gerçekleşen nezaket ziyaretine KOSİAD Başkanı Gürol Ciğerdelen, Başkan Yardımcısı Erkan Karacan, yönetim kurulu üyeleri Volkan Yılmaz, Yalçın Ergen ve Mehmet Aysel katıldı. Başkan Vekili Özak, Kocaeli Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.



KENTİMİZİN GELECEĞİNİ BERABER BELİRLİYORUZ


Kendisini ziyarete gelen KOSİAD yönetim kurulunu tebrik eden Özak, ‘’Yeni yönetimin hayırlı olmasını diliyorum. Bizler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanayicilerimizin ve iş...