17 / 05 / 2024

izmit gültepe yeni konut projesi

izmit gültepe yeni konut projesi

İzmit’in çarpık yerleşme alanlarından biri olan Gültetepe’deki 47 dönümlük eski şantiye alanına İzmit Belediyesi tarafından 433 konut yapılarak, bölgenin kentsel dönüşümü için bir nevi ilk adım atılacak.

Gültepe'de kentsel dönüşüm sorunu: İnsanlar borçlandırılacak, yeni binaların aidatları bile ödenemez!

İzmir Konak’a bağlı Gültepe semtinde 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm imar planlarına karşı  senelerdir mücadele eden Gültepeliler, bölgede kentsel dönüşüm yapılmasını gerektiğine ancak kendilerine sorulması gerektiğine dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar ve Gültepelilerin talepleri...

Gıdada yeni zamlar kapıda: Ekmek 8-10 TL'ye yükselebilir! 

Döviz kuru, girdi ve akaryakıt fiyatlarındaki yükseliş, sofralara da yansıyacak. Başta ekmek olacak şekilde gıdada yeni zamlar bekleniyor. İŞte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracıların gözü yeni kira kararında! İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının gözü yeni kira kararında... İşte tek tek açıklanan o son dakika detayları...

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

SSK, Emekli Sandığı, 4C, Bağ-Kur emeklilerine son dakika! Ocak zammı yeniden hesaplanıyor! Mesleklere göre yeni maaşlar

Memurlar ve emekliler, 2022'nin ikinci yarısında yürürlüğe girecek olan maaş zammını geçen ay aldı. Sıradaki zam ise Ocak ayında gerçekleşecek. Ocak 2022'de SSK, Bağ-Kur ve memur maaşları ne kadar artacak?TÜFE tahminlerine göre mesleğe göre yeni maaşlar...

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

İzmir Gültepe'nin kentsel dönüşüm planları iptal edildi! 

İzmir Gültepe'de Konak Belediyesi tarafınca yapılan Gültepe kentsel dönüşüm planları İzmir 4.İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. 

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

İzmir Gültepe sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Gültepe Semti Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulunda konuşan mahalleli, kentsel dönüşüme tepki gösterdi. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

izmit gültepe yeni konut projesi Haberi

izmit gültepe yeni konut projesi

İzmit Belediyesi, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut inşa ederek bölgenin dönüşümündeki il adımı atmaya hazırlanıyor. 6 yıl önce TOKİ’den 5 taksitler 800 bin TL’ye alınan arazi için hazırlanan proje kapsamında en yükseği 6 katlı en küçüğü ise villa tarzında olacak 433 konut inşa edilecek. Projenin 22 şubat günü ihaleye çıkacağını müjdeleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Bu proje ile Gültepe’de kent estetiği açısından güzel gelişmeler olacak. Hedefimiz, daha estetik yaşanabilir ve huzur kenti haline gelmektir” dedi.


İzmit’te yeşil alanı bol yerleşim yerleri sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Doğan, “Gültepe Konut Projesi içinde toplam 433 konut ile 19 işyeri, havuz, kafeterya market ve otoparkların yer aldığı sosyal tesislerin bulunuyor. Avam projesi hazır olan Gültepe...