15 / 05 / 2024

İzmit Hakkaniyede zemin etüt çalışmaları

İzmit Hakkaniyede zemin etüt çalışmaları

İzmit Belediyesi ekipleri, Hakkaniye Mahallesi ’ne mahalle konağı yapmak için bölgede zemin etüdü çalışmaları gerçekleştirdi.

İzmit'te zemin etüdü olmayana ruhsat yok!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, zemin etüdü olmayan binalara ruhsat vermiyor.

Kocaeli Cedit'te zemin etüt çalışması başladı!

İzmit'te geniş kapsamlı ilk kentsel dönüşüm yapılacak olan Cedit mahallesinde, zemin etüt çalışması başlatıldı. İzmit Belediyesi'nin kontrolündeki çalışmaların kentsel dönüşüm projesinin uygulanmasında önemli rol oynayacağı bildirildi.

İzmit'te zemin etüdü olmayan yapılara ruhsat verilmiyor!

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 'nden verilen bilgiye göre, ister şahıslar olsun, ister kamu kurum ve kuruluşlar olsun, ahır, tavuk çiftliği, prefabrik yapı dahil bütün yapılar için zemin etüdü yaptırılmak zorunda.

Yüksek performanslı zeminlerde Baumit zemin sistemleri!

Baumit’in zemin sistemleri ürün grubunda bulunan Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünleri standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erk Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gülşah Çalışkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi 'nde kuruldu.

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dumankaya Zemin Etüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi, Yusuf Yağcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Ekim 'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Reyhan Caddesi 'nde kuruldu.

İzmit'te Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılacak Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde zemin etütü yapılıyor.

Tarih Mühendislik İnşaat Zemin Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarih Mühendislik İnşaat Zemin Mimarlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dindar ve Ömür Karabıyıklıoğlu ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Çanakkale Boğaz Köprüsü için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Çanakkale Boğazı'na yapılması planlanan köprü için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından zemin etüdü çalışması başlatıldı. Proje dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Koç Zemin Limited Şirketi kuruldu!

Koç Zemin Limited Şirketi, Murat Koç ve İsmail Koç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de İstanbul İl'i, Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Leylek Caddesi'nde kuruldu.

Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdü yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de 330 dönüm arazi üzerine yaklaşık 400 milyon lira harcayarak hizmete aldığı Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdlerinin yapılmadığı iddiaları doğru çıktı.

İzmir Bornova Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

İZMİR Bornova ilçe Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları sırasında yapılan bir hata yüzünden kapatılması büyük yankı bulurken, belediye yetkilileri sorunu en kısa sürede çözüp, tesisin yeniden sporun hizmetine sunulacağını bildirdi.

Tokat Erbaa'da TOKİ arazisinde zemin etüdü yapıldı!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde haziran ayında kamulaştırılan TOKİ arazisinde zemin etüdü yapıldı. Yapılan yazılı açıklamaya göre, 38 bin metrekarelik araziyi TOKİ yetkilileri incelemelerde bulundu.

İzmit Hakkaniyede zemin etüt çalışmaları Haberi

İzmit Hakkaniyede zemin etüt çalışmaları

İzmit Belediyesi ekipleri, Hakkaniye Mahallesi’ne mahalle konağı yapmak için bölgede zemin etüdü çalışmaları gerçekleştirdi.


İzmit Belediyesi mahallelerden sonra köylere de konak kazandırmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gökçeören ve Çubuklu’dan sonra Hakkaniye köyüne de konak yapılması için çalışma başlatıldı. İzmit’e yaklaşık 13 kilometre uzaklıktaki Hakkaniye köyüne yapılacak konak için bölgede zemin etüdü çalışması yapıldı. Belediyenin İmar Müdürlüğü tarafından konak yapılacak alandaki zemin etüt çalışmasının tamamlandığı ve konakla ilgili proje çalışmasının da son aşamada olduğu bildirildi.



Kocaeli...