27 / 05 / 2024

İzmit Hatipköy yol çalışmaları

İzmit Hatipköy yol çalışmaları

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, ''Mahallemizde asfalt, bordür, parke, kaldırım çalışmaları yaptık. Belediye başkanımızın talimatıyla şehrimizin dört bir noktasında gerçekleştirdiğimiz hizmet seferberliğimiz devam ediyor”dedi.

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Yıllık izin alırken yol izniniz olduğunu biliyor muydunuz? Bu hakkınızı kullanmayı unutmayın!

Yıllık izin kullanacakların bonus bir izin hakkı olarak yol izni de sunuluyor. Yaz tatilinin gelmesiyle pek çok çalışanın yıllık izne ayrılırken bu izni de kullanması büyük fayda sağlayacak. Bu izin sayesinde çalışanların telafi iş yapmalarına gerek yoktur.

İslam Memiş euroyu işaret ederek rakam verdi! Euro için yol haritası belli oldu! Yıl sonunda bu rakamları bekliyoruz...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euroyu işaret ederek, rakam verdi. Euronun yol haritası belli oldu, yıl sonunda euro bu kadar olacak.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Uzmanlardan ‘depremzede’ için hukuki yol haritası! 30 yıl geçse de konut sahibi dava açıp hakkını arayabilir!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedeler yaralarını sarmaya çalışırken, ağır yıkımlarda sorumluluğu veya kusurları bulunan bazı müteahhitler de gözaltına alınmaya başladı. Olayı hukuki boyuttan değerlendiren uzmanlar depremzedeler için hukuki yol haritası çıkardı.

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

Üçyol-Buca Metro Hattı inşaatı bu yıl başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 70 milyon avroluk bütçesiyle şehrin en büyük yatırımı olacak Üçyol-Buca Metrosu için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 125 milyon avroluk dış finansman sözleşmesine imza attı. Peki metro hattının inşaatına ne zaman başlanacak? İşte ayrıntılar...

Adana Feke'de yol çöktü: 1 ev yıkıldı!

Adana Feke'de meydana gelen heyelan sonucunda yol çöktü. İlçede bir ev yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

İzmit Hatipköy yol çalışmaları Haberi

İzmit Hatipköy yol çalışmaları


İzmit’teki mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinin yer aldığı son mahalle inceleme gezisi Kuruçeşme Hatipköy’de yapıldı. Yeğnidemir ve beraberindekiler, yaklaşık 4 saat boyunca Hatipköy’de adım atmadık cadde ve sokak bırakmadı.

ÖNEMLİ İŞLER


Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, "İzmit'in diğer mahallelerinde olduğu gibi Hatipköy'de de önemli işler yapıldı. Mahallemizde asfalt, bordür, parke, kaldırım çalışmaları yaptık. Belediye başkanımızın talimatıyla şehrimizin dört bir noktasında gerçekleştirdiğimiz hizmet seferberliğimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.



Manşet...