03 / 05 / 2024

İzmit Kartepe yol düzenleme çalışmaları

İzmit Kartepe yol düzenleme çalışmaları

İzmir Belediyesi Kartepe'nin dört bir yanında yol iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapıyor. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’taki 375 metre uzunluğundaki yola, 4 bin 500 metrekare parke döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.

Kocaeli'de 24 taksitle 8 arsa ve 10 iş yeri satılıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Kocaeli Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Kartepe, Gölcük, Körfez ve Kandıra ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 10 adet işyerini satıyor. İŞte tüm merak edilenler...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

Kocaeli Kartepe’de yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kartepe ilçesinde bulunan köy yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca heyelan olan bölgelerde de yol düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kocaeli Kartepe'de inşaat sektörü için 2 imarlı yol açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Acısu ve İbrikdere Mahallelerinde 2 yeni imar yolunu daha açarak bölgede inşaat yapacak vatandaşlara kolaylık sağladı.

Kocaeli Kartepe'de yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe ilçesinde yol yenileme çalışmaları yapıyor. Kartepe Orhangazi Caddesi’ndeki imalatlar tamamlandı.

İzmit Akmeşe'deki 1500 metrelik yol genişletildi!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin değişik yerlerindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler en son Akmeşe Atatürk Mahallesi’ndeki 1500 metre uzunluğunda olan yolu genişletti.

İzmit Büyükşehir'den yeni yol!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

İzmit Kartepe’de yollar yenileniyor!

İzmir Belediyesi Kartepe'nin dört bir yanında yol iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapıyor. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’taki 375 metre uzunluğundaki yola, 4 bin 500 metrekare parke döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.

Kocaeli Başiskele ve Kartepe caddeleri asfaltlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Başiskele ve Kartepe ilçelerindeki caddelerin onarım bakım ve yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli'de yol yapımı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından İzmit merkez ve köylerde yol yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Başiskele'nin konut değeri yükseldi!

Konut projeleri ve üretimi konusunda İzmit, Kartepe, Başiskele üçgeninde, son yılların yükselen değeri ve üçgenin en tepesinde Başiskele olduğunu herkes biliyor ve görüyor. Peki neden?

İzmit Kartepe yol düzenleme çalışmaları Haberi

İzmit Kartepe yol düzenleme çalışmaları

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında parke döşeme çalışmalarına hız verdi. Yol iyileştirme çalışmalarının bir ayağı Ataevler Mahallesi Yağmur Sokak’ta parke döşeme şeklinde gerçekleşti. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’taki 375 metre uzunluğundaki yola, 4 bin 500 metrekare parke ve 550 metre bordür döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.

EMEKEVLER’DE BİN TON ASFALT


Yol iyileştirme düzenlemeleri çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri Emekevler Mahallesi asfalt serim çalışmalarını da hızla tamamladı. Ekipler, Bilge Caddesi üzerinde 500 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki güzergâha bin ton asfalt sererek yolları günümüz koşullarına uygun hale getirdi.

KARATEPE’DE PARKE TADİLATI


Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı tamirat ekipleri de Karatepe Mahallesi’ndeki yolları şık ve güvenli hale getirmeye devam ediyor. Vatandaşların mağdur olmaması adına süratle gerçekleşen tamirat...