05 / 05 / 2024

İzmit kira ihalesi

İzmit kira ihalesi

İzmit Belediyesi tarafından 28 yer 3 yıllığına kiraya verilecek. İhale bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

Belediye 17 ticari işletmeyi kiraya veriyor! Aylık 270 TL kira ödeyerek işyeri açabilirsiniz!

Çok sayıda kişi uygun kira ve çeşitli fırsatlarla iş yeri açarak para kazanmanın yollarını araştırıyor. İzmit’te belediye 17 ticari işletmeyi kiraya veriyor. Aylık 270 TL kira ödeyerek kolaylıkla işyerinizi açabilirsiniz. İşte detaylar…  

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

Bakan Murat Kurum'dan vatandaşa kira desteği müjdesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmit'te katıldığı programda vatandaşa bin 300 kira kira desteği verileceğini açıkladı. Kurum, söz konusu desteğin 3+1 daireler için geçerli olacağını söyledi.

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

İzmit'te kira fiyatları için çağrı!

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar  İzmit’teki kira fiyatlarına yönelik çağrıda bulundu. 

Kocaeli Cedit'te kira yardımları başlıyor!

14 Eylül'de ihalesi yapılacak olan Cedit kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerine kira yardımları yapılacak.

Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da kira karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi'nde usulsüz taşınmaz kiralaması ve devri iddiası!

Nevşehir Belediye Başkanı AKP’li Rasim Arı’nın ‘sağlık’ sebebiyle görevini bırakmasının ardından Sayıştay raporlarında, bazı taşınmazların kira ihalesi yapılmadan işgal yoluyla kullandırıldığı ve üçüncü kişilere devredildiğini tespit edildi.

İzmit kira ihalesi Haberi

İzmit kira ihalesi

İzmit Belediyesi Encümeni'nde 28 yer ile ilgili kiralama ihalesi yapılacak. Bugün günü saat 11.00'deki ihalede belediyenin mülkiyetindeki 28 yer 3 yıllığına kiraya verilecek. Aralarında 10 bin lira aylık muhammen bedelle Yeni Cuma Parkındaki çay bahçesi, Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki 3 bin lira aylık muhammen bedelle çay bahçesi, çay ocağı ve büfe, Tavşantepe TOKİ konutlarındaki aylık 1750 lira muhammen bedelle büfe yeri, Ayazma ve Kozlıık'taki taksi durakları, Alikahya'daki açık şantiye alanları, Karabaş Mahallesi'ndeki aylık 4550 lira muhammen bedelle açık otopark alanı, şehrin 10 ayrı noktasındaki ATM yerlerinin de bulunduğu kiralama ihalesinden İzmit Belediyesi'nin kasasına yaklaşık 1 milyon 750 bin lira girecek.



Derince...