02 / 05 / 2024

İzmit Kocatepe büyük park ne zaman açılacak

İzmit Kocatepe büyük park ne zaman açılacak

5 yıl içinde 200’den fazla yeni parkın hizmete girdiği İzmit’te 2 yeni parkın yapımı da devam ediyor. Kocatepe Mahallesi İsmail Özen Caddesi’nde 534 metrekarelik alandaki parkın Haziran ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

İzmit ve Gebze'deki orman arazilerinin Büyükşehir'e devri mecliste!

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit ve Gebze ilçesindeki orman arazilerinin Kocaeli Büyükşehir Belediyesine devri konusunu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Cedit Mahallesinde yaşayan Hakan ve Ayşe Arık çiftinin prefabrik ev taleplerini karşıladı.

Kocaeli Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık toplu konut arazisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi sınırları içinde bulunan çok değerli bir toplu konut arazisini ihaleyle satışa çıkarttı.

Kocaeli Büyükşehir Arızlı’da iki parseli satışa çıkarıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetine ait olan Kocaeli ili İzmit İlçesi Arızlı Mahallesi sınırları içerisinde Orman Köyü Villaları mevkiinde bulunan arazileri satışa çıkarıyor.

Kocaeli Büyükşehir imar koordinasyon toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyeleri ile birlikte her ay gerçekleştirilen imar koordinasyon toplantısını, İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

İzmit Büyükşehir'den yeni yol!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 6 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında toplandı. Toplantıda Merkez Hal Tesisleri, Gebze Mezbaha Tesisleri ve İzmit Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda yer alan işyerleri açık teklif usulüne göre kiralandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 8 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni, Hukuk Müşaviri Avukat Necmi Özen başkanlığında encümen salonunda toplandı. Toplantıda İzmit, Gölcük ve Başiskele’de yer alan kalıcı iş merkezilerindeki işyerleri kiraya verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi evi yanan vatandaşa ev yapıyor!

İzmit Ortaburun Köyü’nde evi yanan İbrahim Fidan’a büyükşehir belediyesi yeni ev yapıyor. Ev sahibi İbrahim Fidan, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bize gereken desteği verdi Allah razı olsun. İnşallah bir ay sonra evimize yerleşeceğiz” dedi.

İzmit Kocatepe büyük park ne zaman açılacak Haberi

İzmit Kocatepe büyük park ne zaman açılacak

İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor. Geçen 5 yıl içinde 200’den fazla yeni parkın hizmete girdiği İzmit’te 2 yeni parkın yapımı da devam ediyor.


Belediye yetkilileri, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi ile Topçular Mahallesi’ndeki yeni parkları birkaç ay içinde tamamlanacağını söylediler. Kocatepe Mahallesi İsmail Özen Caddesi’nde 534 metrekarelik alanda inşaatı devam eden parkta tek potalı basketbol sahası, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı oturma yerleri bulunacak. Kullanım alanları arasında tuğladan çiçeklikler yapılacağını söyleyen yetkililer, “Parkın sınırına tuğladan duvar yapımı devam ediyor. Zeminlere granit taşı döşenecektir. Parkı Haziran ayı içinde hizmete açmak istiyoruz” dediler.


Topçular Mahallesi Aytaç Sokak’ta İzmit Körfez manzaralı 861 metrekarelik alana sahip parkta da kondisyon aletleri, açık ve kapalı oturma yeri, kamelya ve piknik masaları bulunacak.


Bölge sakinleri yapılan hizmetler için İzmit...