05 / 05 / 2024

İzmit Körfez arsa ihalesi

İzmit Körfez arsa ihalesi

İzmit Belediyesi Körfez Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

İzmit Körfez'de iki arsa satılıyor! İhalesi 30 Mart'ta! 

İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Körfez Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Kocaeli Körfez'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 106 bin 800 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli Körfez'de 65.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kocaeli İli Körfez İlçesi Güney Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 65 milyon 307 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kocaeli Körfez'de 58.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediye Başkanlığı,Barbaros - (Yarımca) Mahallesi'ndeki sanayi imarlı arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 29 Kasım'da yapılacak..

Kocaeli Körfez'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli İli Körfez İlçesi Güney Mahallesi'nde yer alan imar durumu sanayi olan arsa 5 milyon 590 bin 665 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kocaeli Körfez'de satılık arsa 6,9 milyon TL'ye!

Körfez Belediye Başkanlığı Körfez İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı 6 milyon 92 bin 879 TL tahmini bedelle satışa sunuyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da yapılacak. 

İzmit Körfez'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmit Belediyesi Körfez Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

İzmit Körfez Geçişi son yılların en verimli projesi!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Yavuz Semerci, bugünkü yazısında İzmit Körfez Geçişi projesini değerlendirdi. Semerci, ''Son yıllarda devreye alınan projeler içindeki en akıllı, en verimli, en ekonomik projedir'' dedi.

İzmit Körfez Mahallesi'ndeki eski binanın yıkımı için çağrı!

İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler Şehit Basri Sokak’ta depremden sonra tamamen terk edilen binanın yıkımı için bölge sakinleri yetkililerini göreve çağırdı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü izolasyon boyalarla kaplanıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor. Ramazan Bayramı öncesine yetişecek köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün adı belli oldu!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde son tabliye yerleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılımlarıyla son tabliyenin yerleştirilmesi nedeniyle kaynak töreni yapılacak.

İzmit Körfez arsa ihalesi Haberi

İzmit Körfez arsa ihalesi

İzmit Belediye Başkanlığı, Körfez'de yer alan arsasını Açık Teklif Usulü ile satışa sunuyor. Tahmini bedeli 6 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 13 Eylül'de saat: 12.40'ta gerçekleşecek.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

İzmit Belediye Başkanlığından:



1 - Yukarıda tapu ve ihale bilgileri verilen Belediyeye ait 1 adet taşınmazın satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve 46. maddeleri uyarınca açık teklif usulü ile belirtilen tahmini bedel üzerinden karşısında yazılı tarih ve saatte Ömerağa Mahallesi Abdurrahman Yüksel Caddesi No: 9 Belsa Plaza İZMİT adresinde Belediyemiz Hizmet Binası 2. katında toplanacak komisyon huzurunda yapılacaktır.


2 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin 12.09.2017 Salı günü saat: 16.00'ya kadar (posta ile gönderilen tekliflerde dahil olmak üzere) aşağıda belirtilen evrakları İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir.


GERÇEK KİŞİLERİN;

a...