18 / 05 / 2024

izmit maşukiye Motali Otel

izmit maşukiye Motali Otel

Maşukiye'deki Moteli Otel açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Araplar'ın istilasına uğradı, geçen hafta kraliyet ailesi buradaydı Kadın Kadına Sohbet'in bu haftaki konuğu Maşukiye'de bulunan otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan.

Kartepe Güzelbahçe mesire yeri işletilmesi için ihaleye çıkıyor!

Kartepe Belediye Başkanlığı Kocaeli İli Kartepe İlçesi Maşukiye Mahallesi Kartepe'de yer alan Güzelbahçe A tipi mesire yerinin yatırımı gerçekleştirmek şartı ile ticari ve turistik tesislerin yapımı ve 29 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek.

İzmit Cedit Mahallesi'ndeki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Doğan bölgedeki dönüşümde kimsenin mağdur olmadığını söyledi.

Maşukiye'ye Araplardan yoğun ilgi!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan ve ismini alabalık ile duyuran Maşukiye, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Özellikle son yıllarda turizmde büyük bir atağa kalkan Maşukiye, yerli turistlerin yanı sıra Arap turistlere de ev sahipliği yapıyor.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Kartepe Maşukiye Konağı hizmete açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nde başlatılan mahalle konağı çalışmaları kapsamında inşa edilen Maşukiye Konağı hizmete açıldı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in açılışını yaptığı konakta düzenlenen törene protokolün ilgisi yoğun oldu.

İzmit Yeşilova'da yapılaşma yoğunlaştı!

Bir dönem yoğun bir yapılaşma içinde olan İzmit'deki Yenişehir Mahallesi, artan arsa maliyetleri ve dolayısıyla yükselen konut fiyatlarından dolayı yapılaşmanın alternatif olarak gösterilen Yeşilova Mahallesi'ne kaymasına neden oldu.

Araplar rotasını Sapanca Kırkpınar'a çevirdi!

Emlak İstasyonu Hülya Emlak Broker’ı Hülya Altın, "Araplar Sapanca'da 'Küçük Arabistan' kurdu.Sapanca Kırkpınar ilçesi ile Maşukiye, zengin Arapların akınına uğruyor. " dedi.

Sakarya zengin Arapların akınına uğruyor!

Sakarya'nın Sapanca, Akyazı ve Maşukiye ilçeleri, zengin Arapların akınına uğruyor. 123 bin metrekarelik taşınmaz alan Araplar, Sapanca, Akyazı ve Maşukiye üçgeninde adeta küçük bir Arabistan kurdu.

Kartepe Sarımeşe ve Maşukiye imar değişikliğine onay!

Kartepe Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısında 9 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Sarımeşe mahallesi ve Maşukiye mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği kabul edildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016’da ulaşıma açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü'nün Mart 2016’da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

Kartepe Maşukiye Meydanı Düzenleme Projesi başladı!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü de kış turizminin önemli merkezleri arasında yer alan Maşukiye’de 20 bin metrekarelik alanda meydan düzenleme projesine başladı.

Araplar rotasını Kartepe'ye çevirdi, fiyatlar arttı!

Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ürdün vatandaşı zenginlerin son iki yıl içinde Kartepe ilçesinde özellikle Maşukiye bölgesinde çok sayıda gayrimenkul satın aldığı öğrenildi.

TeknoSA İzmit Symbol AVM'de mağaza açtı!

TeknoSA, İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açtı.81 ilde tüketicilere hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

izmit maşukiye Motali Otel Haberi

izmit maşukiye Motali Otel

Çocuk denilecek yaşta bir butiğin başına geçen, çok geçmeden bir marka yaratan ve 20 yıl boyunca işleten, bu esnada çeşitli işler de yapan Gülay Hanım, şimdilerde aile şirketi bünyesinde Motali Otel'in işletmeciliğini yapıyor. 

Motali Otel, butik otel tarzında günün her saati hizmet veriyor ve aile şirketi olduğu için müşteriler burada çok rahat ediyor. Otelin en büyük müşterileri ise Araplar. Gülay Hanım, Maşukiye'nin yakında Arap cennetine döneceğini söylüyor, "Geçen hafta kraliyet ailesinin baldızları ve kardeşleri bir otobüs geldi, iki gün konaklayıp gitti" diyor. 


Bizim...