02 / 05 / 2024

İzmit Minyatür Evler Sergisi

İzmit Minyatür Evler Sergisi

Outlet Center İzmit’te 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.

Hafif çelik evler sağlam mı? Çelik ev rüzgara dayanıklı mı?

Çelik evler, prefabrik evler kadar ilgi uyandıran yapılardan biridir. Bu yüzden de çelik evlere dair özellikler merak ediliyor. İşte çelik evlere dair araştırılan ayrıntılar!

Çelik evler sallanır mı? Çelik ev için imar gerekli mi?

Çelik evler, prefabrik ve konteyner evlerden sonra sıkça araştırılan konut tipidir. Çelik ev yaptırmak isteyenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte o sorular!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Prefabrik evler taşınmaz mıdır?

Prefabrik evler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen yapılar arasında yer almaktadır. Bundan dolayı, “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı, Prefabrik evler taşınmaz mıdır?” soruları yanıtlarını arıyor.

Prefabrik evler kışın ısınır mı?

Prefabrik evler uygun fiyat aralığındaki konutlardır. Vatandaşlar bu yüzden prefabrik evler için pek çok soru yöneltmektedir. İşte o sorulardan bazıları!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler bugün görücüye çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Arkatlı Evler projesi bugün görücüye çıkıyor. Projedeki konut fiyatları ve ödeme fırsatları bugün açıklanacak...

KİPTAŞ Çınar Evler Projesi'nde çatılar kapanmaya başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar hızlandı.  Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durum hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Çınar Evler projesinde sevindiren gelişme!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen  Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durumu paylaştı.

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Minyatür Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Eroğlu ve Emrah İpek ortaklığında kuruldu.

Malatya'da restore edilen evler turizme kazandırıldı!

Malatya Yeşilyurt'ta Sokak Sağlıklaştırma Projesi restore edilen evler turizm amaçlı kullandırılmaya başlandı.

İzmit Minyatür Evler Sergisi Haberi

İzmit Minyatür Evler Sergisi

Outlet Center İzmit’te (Beymen mağazası yanındaki sergi alanında), 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi’nde, çok çeşitli tasarımlarıyla dikkat çeken yaklaşık 20 adet bebek evi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.


Küçük yaşamlardan oluşan bu kocaman dünya, çocuklar kadar büyüklerin de çok konuşacağı, oyuncağın kişisel tarihine ilgi duyan herkesi kendine çekecek.


Minyatür Evler Sergisi, boyutları 13x15 cm ile 85x110 cm arasında değişen yaklaşık 20 adet bebek evi içeriyor. Sekiz kişilik bir ekibin yaklaşık 1,5 yılda tamamladığı koleksiyon tamamıyla el yapımıdır ve her bir parça doğal ölçekteki bir mimari yapıyı modelliyor.


Gelişim Atölyesi tarafından hazırlanan Minyatür Evler Sergisi’nde; Victorian Malikâne, Yeşil Ev, Tudor Stili İngiliz Ev, Georgian Apartman, Bilgi Evi, Orman Evi, Kır Evi, Yemek Evi, Alman Stili...