13 / 05 / 2024

İzmit Örnek Köy projesi

İzmit Örnek Köy projesi

İzmit Belediyesi’nin örnek köy projesi, çevresel anlamda yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapılması için iş firmaya teslim edildi. 229 bin 600 liraya ihaleye edilen proje tamamlandığında şehrin çok farklı hale geleceği düşünülüyor.

Atatürk'ün tasarladığı köy projesi Danimarka'da uygulandı! İşte İdeal Cumhuriyet Köyü

Mustafa Kemal Atatürk vefat etmeden önce 1937 yılında Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayarak 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesini yaptı. Bu proje Danimarka'da uygulanarak tüm dünyaya örnek oldu. İşte Danimarka'da bulunan İdeal Cumhuriyet Köyü...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Depremde yıkılan Çevrimtaş Köyü'nde yeni konutlar yapılıyor!

Elazığ'da, 24 Ocak'ta, merkez üssü Sivrice olan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı Çevrimtaş köyü aldı. 27 konutun hasar gördüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği köyde yaralar sarılırken, yapılacak 26 konutun ilk örnek dairesi tamamlandı.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Aydın Mylife City'de örnek daireler yıkılıyor!

Yavuzlar İnşaat'ın Efeler Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkinde inşa edilmesi planlanan Mylife City projesinin örnek dairelerin yıkım işlemlerine başlandı.  

İzmit Kadıköy'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde yer alan harabe yapı İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

İzmit Köy Müzesi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Mahallesi'nde hayata geçirdiği Köy Müzesi'nin inşaatını tamamlıyor.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi 26 Haziran'da!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’dan fazla konak inşa eden İzmit Belediyesi, Gedikli Köy Konağı'nın ihalesini 26 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

İzmit Örnek Köy projesi Haberi

İzmit Örnek Köy projesi

İzmit Belediyesi’nin örnek köy projesinin ilk uygulama yerlerinden Yassıbağ Kargaoğlu’nda çalışmalar başladı


Bir süre önce Kargaoğlu için ihale yapılmıştı. Köydeki 27 bina için cephe düzenlemeleri, cephelerdeki niteliksiz eklerin kaldırılması, tadilat edilmesi, ahşap ana taşıyıcıları ve karkas sisteminin onarılıp, çatı örtülerinin değiştirilmesi ve cephe bütünü içerisinde birbiriyle uyumlu hale getirilmesi, mevcut kapı ve parmaklıkların boyanması işleri yapılacak.

229 BİN 600 LİRA


Ahır tadilatlarının yapılması, çevresel anlamda yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapılması için iş firmaya teslim edildi. Yaklaşık 229 bin 600 liraya ihaleye edilen proje tamamlandığında Kargaoğlu  çok farklı hale gelmiş olacak. Örnek köy projesinin diğer köylerde de devam edeceği bildirildi



Manşet...