04 / 05 / 2024

İzmit Otogarı kaç araç kapasiteli

İzmit Otogarı kaç araç kapasiteli

İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda...

TOKİ İzmit projesiyle 989 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli'de kaçak yapılara ceza kesildi!

İzmit Belediye Encümeni ilçe genelinde bulunan kaçak yapılara ceza uyguladı. Yapılan denetimlerde 247 bin 767 TL ceza verildi.

İzmit'te kaçak yapı sahiplerine 20 bin lira ceza!

İzmit Belediyesi encümen toplantısı, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, kaçak yapılar için 20 bin lira cezai işlem uygulanması kararı verildi...

İzmit'teki kaçak inşaatlara ceza!

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerde Gültepe Mahallesi Kırkmeşe Sokak 24 numaralı parsel Durmuş Ay tarafından yapılan kaçak ilave inşaata da 1.162 TL cezai işlem uygulandı.

İzmit'te 2 kaçak yapıya 12 bin 309 TL ceza!

İzmit Turgut Mahallesi Tonguçtepe Sokak No 15’te Hamza Ataç tarafından yapılan proje dışı imalata 1.162 TL para cezası verildi. Bekirdere Mahallesi Güven Sokak No 116 adresindeki kaçak yapıya 11 bin 147 TL para cezası verildi.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapı kararı!

İzmit Belediyesi Encümen toplantısı gerçekleştirildi, toplantıda kaçak yapılarla ilgili kararlar da alındı.

İzmit'teki kaçak yapılara yıkım ve para cezası!

İzmit Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor. İzmit Belediyesi Encümen toplantısında verilen karar kapsamında kaçak yapılara ağır para cezaları ve yıkım kararları verildi.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Malkara Otogarı'nda tadilat yapılacak!

Malkara ilçesi otogarında kalorifer kazanının patlaması nedeniyle 2 kişinin öldüğü kaza sonrası otogarda tadilat yapılacak, bu süre içerisinde otogar faaliyetleri başka bir alanda gerçekleşecek.

İzmit'te Hazine arazisine yapılan kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yenimahalle’de hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapı iş makinesi yardımıyla yıkımı gerçekleşti...

İzmit Otogarı kaç araç kapasiteli Haberi

İzmit Otogarı kaç araç kapasiteli


İzmit Otogarı'nda, bayram dolayısıyla şehir dışına gitmek isteyen birçok vatandaş biletini almış durumda ancak bilet bulamayan vatandaşlar ise ek seferlere umudunu bağladı çünkü otobüs seferleri tamamen dolmuş durumda ve bayramın ikinci gününe kadar yer yok. Vatandaşların mağdur olmaması için ek seferler düzenleneceğini söyleyen firmalar, bu yoğunluğun bayramdan sonraya kadar devam edeceğini ve vatandaşların dönüş biletlerini şimdiden almaları tavsiye etti.

HERKESİ AİLESİNE GÖTÜRECEĞİZ

Yaşanan yoğunlukla ilgili gazetemize bilgi veren İzmit Şehirlerarası Otobüs İşletmeleri ve Yazıhanecileri Derneği Başkanı Halil Baylam, “Bayram yoğunluğu başladı. Ayın 20’sinden itibaren otobüslerde bütün yerler doluydu ancak özellikle önümüzdeki günlerde bu yoğunluk daha da artacak. Ama vatandaşlarımız telaş etmesinler herkesi bayramda ailesine götüreceğiz” dedi.

EK SEFERLER DÜZNLENİYOR

“Vatandaşlarımız yolda kalarak mağdur olmasın diye ek seferler yapıyoruz” diyen Baylam, “Bu yıl çok...