04 / 05 / 2024

izmit otopark projeleri

izmit otopark projeleri

Bir zamanlar trafiğin kilitlendiği İzmit'te 4 bin 946 araçlık otopark yaparak ulaşıma rahat nefes aldıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında da hizmet alanını genişletecek. Kocaeli'ne 7 bin 332 araçlık otopark yapılacak...

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

İzmit'teki o otopark devredildi!

İzmit Belediyesi Encümeni toplandı. Encümene İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler öncülük etti. Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak 1044 Ada 111 nolu parseldeki otopark encümen onayıyla devredildi…

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

İzmit Belsa Otoparkı aylık 158 bin TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi’ne ait 860 araçlık Belsa kapalı otoparkı aylığı 168 bin 100 TL’ye kiraya verildi. Emine Zeybek başkanlığındaki Belediye Encümeni’nde yapılan ihaleye tek firma katıldı.

İzmit Belsa Otopark'ı yeniden ihaleye çıkacak!

Geçtiğimiz Eylül ayında ihalesi gerçekleştirilen İzmit Belediyesi’ne ait 860 araç kapasiteli otopark 4 Kasım’da yeniden ihaleye çıkıyor.

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.

izmit otopark projeleri Haberi

izmit otopark projeleri

Bir zamanlar trafiğin kilitlendiği İzmit'te 4 bin 946 araçlık otopark yaparak ulaşıma rahat nefes aldıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında da hizmet alanını genişletecek. Üç yeni projeyle birlikte Kocaeli'deki otoparkların araç kapasitesi 7 bin 332 olacak. 


Önemli bir sorun

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli trafiğinde giderek artan nüfus ve araç sayısına paralel olarak ulaşımda yaşanan ya da yaşanabilecek aksaklıkları bugünden çözümlemek adına bir dizi yatırıma imza attı. Köprüler, kavşaklar, tüneller, duble yollar, bulvarlar, yaya geçitleri ulaşımda tıkanan noktaları büyük ölçüde açtı. 

Ancak bu kentin ciddi bir sorunu daha bulunuyordu; otopark. 


Büyükşehir arkasına otopark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi görevi devraldığı 2004 yılında trafik özellikle otopark sıkıntısından dolayı adeta arap saçına dönmüştü. Gelişi güzel parklanmayla birlikte sokakların darlığı da trafiği içinden çıkılmaz bir hala sokmuştu. 


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri...