29 / 04 / 2024

İzmit parkları yenileniyor mu

İzmit parkları yenileniyor mu

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre İzmit’te 5 yıl içinde 150 den fazla yeni park yapıldı. Halen köylerle birlikte 472 parkın bulunduğu İzmit’te eski parklar tek tek elden geçiriliyor.

Şişli'deki parklar yenileniyor!

Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şişli sınırları içinde yer alan park ve yeşil alanları yenileyor. Yapılan çalışmalarŞa parklara daha modern bir görünüm kazandırılıyor.

Ataşehir'deki parklar yenileniyor!

Ataşehir'e yeni park kazandırma çalışmalarını son sürat sürdüren Ataşehir Belediyesi, bir yandan da mevcut parkları yenilemeye devam ediyor.

Edirne'deki parklar yenileniyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yıldırım Hacısarraf ve Yeniimaret Mahalleleri’ne yapımı devam eden yeni çocuk parklarında incelemelerde bulundu.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kış aylarında da çalışmalarını sürdüren Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Camiatik Mahallesi'nde bulunan üç parkta revize çalışması başlattı.

Kuşadası'ndaki parklar yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet ve Türkmen mahallelerinde bulunan iki parkın çevre düzenlemeleri yeniden yapılmaya başlandı.

Kadıköy'ün parkları yenileniyor!

Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki parklarda bir süredir devam eden yenileme çalışmalarını tamamlayarak Kadıköylülerin hizmetine sundu.

Kuşadası'nın parkları yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyor.

Kayseri Kocasinan'ın parkları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,ilçe genelinde yaptığı çalışmaların yanı sıra Kocasinan’ın daha yeşil olması için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Çankaya'daki Ördekli Park yenileniyor!

Maltepe bölgesinin büyük parklarından olan Ördekli Park, baştan aşağı yenileniyor. Çankaya Belediyesi tarafından kısa süre önce başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

Sultangazi'deki parklar yenileniyor!

Sultangazi Belediyesi, ilçedeki futbol, voleybol ve basketbol sahalarını yeniden düzenledi. Belediye, gençlerin spor yaparak bedensel gelişimlerine katkı sağlamak için 11 tane parka ise skate parkuru inşa edildi.

Eskişehir Tepebaşı'ndaki parklar yenileniyor!

Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki parkların bakımını yaparken diğer taraftan da yeni yaşam aşanları inşa ediyor.

İzmit'te park yolları yenileniyor!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.

İzmit parkları yenileniyor mu Haberi

İzmit parkları yenileniyor mu


Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre İzmit’te 5 yıl içinde 150 den fazla yeni park yapıldı. Halen köylerle birlikte 472 parkın bulunduğu İzmit’te eski parklar tek tek elden geçiriliyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada eski parklar daha kullanışlı hale getiriliyor. Yetkililer kentin dört bir yanındaki park yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Eski parklardaki oyun grupları, oturma alanlarıyla çevre düzenlemeleri yeniden yapılıyor” dedi.

YILLIK ORTALAMA 10 PARK

Özellikle çocuk oyun gruplarının bulunduğu alanlarda zeminin kauçukla kaplanmasına ayrı bir önem verdiklerini söyleyen yetkililer, “Yenilenen parklara çok fonksiyonlu çocuk oyun grupları, fitnes aletleriyle çok daha kullanışlı kent mobilyaları monte ediliyor. Ayrıca aydınlatma sistemleri de yenilenen parklar eskiye oranla daha modern ve kullanışlı hale getirilmiş olunuyor” diye konuştu. İzmit’te yılda ortalama en az...