05 / 05 / 2024

İzmit pazarı nerede olacak

İzmit pazarı nerede olacak

İzmit Perşembe Pazarı, Doğu Kışla Parkı’ndaki yeni yerine en az 1 buçuk yıl daha taşınmayacak. Pazarın yeni yeri için proje çalışmaları devam ediyor.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

21 Mayıs Pazar son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte AFAD tarafından kaydedilen 21 Mayıs 2023 son dakika depremler!

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

İzmit Üniversite Pazarı'nda sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yapım çalışmalarında sona gelinen ve Türkiye’de ilk olacak üniversiteli pazarı inşaatını inceledi.

İzmit Modern Hayvan Pazarı'nda kiralık kafeterya!

İzmit Belediyesi’nin Solaklar Yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’nda bulunan kafeteryanın ihale yoluyla kiraya verileceği belirtildi.

İzmit Üniversiteli Pazar'ın inşaatı tamamlanıyor!

İzmit'te hayata geçirilen Üniversiteli Pazar inşaatı büyük bir hızla devam ediyor. Türkiye’de tek olacak üniversiteli pazarı, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe yerleşkesinde yaklaşık 1039 metrekarelik alanda yapılıyor.

Kocaeli İzmit Perşembe Pazarı taşınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi ve Pazarcılar Odası’nın ortak kararıyla Perşembe Pazarı Cumartesi Pazarı alanında kurulacak.

İzmit Alikahya kapalı pazar ihalesi 8 Ağustos’ta!

İzmit Belediyesi Alikahya’ya da kapalı pazar inşa etmeyi planlıyor. Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki kapalı pazarın ihalesinin 8 Ağustos’ta yapılması planlanıyor.

İzmit Üniversiteli Pazarı projesinin ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin projesi olan üniversiteli pazarı projesinin ihalesi yapıldı. Yaklaşık maliyeti 985 bin Lira olan ihaleye 9 firma katıldı.

İzmit Alikahya’ya kapalı pazar yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından Alikahya’ya da kapalı pazar yapılacağı açıklandı.Güray Oruç konuyla ilgili olarak, "Pazardan alışveriş yapma kültürü bizim coğrafyamıza özgü bir yaşam biçimidir. " dedi.

İzmit pazarı nerede olacak Haberi

İzmit pazarı nerede olacak

İzmit Perşembe Pazarı, Doğu Kışla Parkı’ndaki yeni yerine en az 1 buçuk yıl daha taşınmayacak. Pazarın yeni yeri için proje çalışmaları devam ediyor


İzmit’in tarihi pazarı olan Perşembe Pazarı’nın önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca mevcut yerinde kurulmaya devam etmesi bekleniyor. Daha önce, pazarın alanın değiştirmek isteyen belediye ve pazarcılar arasında bu konuda ciddi sürtüşmeler yaşanmıştı. Sorun,  pazarcıların Doğu Kışla Parkı karşısındaki boş araziye taşınmayı kabul etmeleriyle noktalanmıştı. Parkın karşısındaki yeni alanda pazarcıların kullanımı için otoparkın da yapılacak projenin detayları üzerine görüşmeler ise devam ediyor.

HEMEN TAŞINAMAYIZ

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, yaklaşık bir buçuk yıl sonra yeni yere taşınabileceklerini kaydetti. Serim, “Yeni yere otopark yapılacak. Hemen taşınamayız oraya. Geçen görüştük Büyükşehir Belediyesi’yle.  Proje yapılıyor. Şu...