17 / 05 / 2024

İzmit Sekapark-Otogar tramvay hattı ön yeterlilik

İzmit Sekapark-Otogar tramvay hattı ön yeterlilik

KOCAELİ-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sekapark-Otogar arası tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık hizmeti ön yeterlik ihalesi yapıldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yeniden inşa edilecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın bir kısmı çöktü. Çökme yaşanan bir kilometrelik bölüm sökülerek yeniden inşa edilecek.

Eminönü-Alibeyköy Tramvayı yıl sonuna yetişecek!

Eminönü ile dini turizm açısından önemli bir güzergah olan Eyüpsultan ilçesini ve Alibeyköy Cep Otogarı’nı birbirine bağlayacak Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Hattın yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında raylar döşendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

İzmit Bekirdere'ye tramvay müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptığı açıklamada tramvayın Bekirdere mahallesinden geçeceğini müjdeledi.

İzmit Bekirdere'ye tramvay müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bekirdere Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Vatandaşın taleplerini dinleyen Doğan, mahalleliye tramvay müjdesi verdi.

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Akçaray tramvay hattının 2. etabında ilk raylar döşendi!

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Akçaray tramvay hattının Sekapark-Plajyolu arasındaki 2. etabının ilk rayları döşendi. 

İzmit Sekapark-Otogar tramvay hattı ön yeterlilik Haberi

İzmit Sekapark-Otogar tramvay hattı ön yeterlilik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sekapark-Otogar arası tramvay hattı inşaat ve elektromekanik işleri danışmanlık hizmeti ön yeterlik ihalesi yapıldı. Ön yeterlik için 9 firma dosya sundu. Yapılacak ön yeterlik değerlendirmesi sonucunda, yeterlikleri tespit edilenler arasından 8 aday teklif vermek üzere davet edilecek. Yaklaşık 7 km uzunluğundaki Tramvay Raylı Sistem Ana Hattı, toplam 11 adet istasyon ile yaklaşık 30 bin metrekarelik depo sahası, atölye binası ve bağlantı hattından...