06 / 05 / 2024

izmit stat inşaatı

izmit stat inşaatı

İzmit kent merkezine yürüme mesafesindeki, cephanelik olarak bilinen bölgede Şehir Hastanesi için yapılan ağaç katliamı bölge halkının ve doğaseverlerin tepkisini çekti.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Rize'deki stat inşaatı mahalleyi kaydırdı! 

Rize Kendirli Beldesi'nde stat inşaatı bir mahallenin kaymasına sebep oldu. Mahalledeki evler yan yatmaya başladı. 

Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta bitecek!

Şampiyonlar Ligi finalinde maç oynanacak Olimpiyat Stadı'nın inşaatı 30 Mart'ta tamamlanacak. Üstü kapatılacak stat için 150 milyon TL harcama yapılacak. 

İzmit'te inşaat firmasını kurşunladı! Kahvede yakalandı!

İzmit'te bir inşaat firmasının ofisini kurşunlayan Ümit Ö.(31), polisin operasyonu ile bir kahvede yakalandı.Ümit Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

İzmit'te 2018'de 1.143 inşaat ruhsatı verildi!

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre, İzmit’te geçen bir yıl içinde 1143 adet inşaat ruhsatı verild

izmit stat inşaatı Haberi

izmit stat inşaatı

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki cephanelik bölgesi olarak bilinen eski askeri alan 2007 yılında Kocaeli Valiliği’ne devredildi ve ardından Kocaeli Şehir Hastanesi yapımına başlandı. Hastane için binlerce ağaç kesildi. Alana ait 2007 ve 2019 yıllarına ait uydu fotoğrafı, ağaç katliamı bütün çıplaklığıyla gözler önüne serdi.

Sözcü Gazetesi'nde Uğur Enç'in haberine göre, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait ve cephanelik olarak adlandırılan 870 dönümlük alan 2007 yılına kadar yemyeşildi. Öyle ki; sık ağaçlarla kaplı akarsuyun olduğu alan adeta saklı bir cennet olarak nitelendiriliyordu. Ta ki, bölgeye Kocaeli Şehir Hastanesi yapılmak istenmesine kadar. 2007 yılında dönemin Kocaeli milletvekili, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül aracılığıyla dönemin Kocaelili Deniz Kuvvetleri Komutanı Özden Örnek'in girişimleri neticesinde hızlandırılarak arazi Kocaeli Valiliği'ne devredildi. Ardından Kocaeli Şehir Hastanesi yapımı için çalışmalara...