29 / 04 / 2024

izmit tehlike oluşturan yapılar

izmit tehlike oluşturan yapılar

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

İşletmelerin yüzde 99,8’ini oluşturan KOBİ’ler banka kredilerinin dörtte birini alabiliyor!

Ülke ekonomisinin omurgasını oluşturan KOBİ’lerin, ülkedeki tüm işletmelerin sayıca yüzde 99,8’ini oluşturmasına rağmen, bankacılık sektörü toplam kredilerinden ancak yüzde 27,7’lik bir pay aldığı belirtildi.

Giresun'da risk oluşturan binalar yıkılıyor!

Giresun'un Dereli ilçesinde yaşanan sel ve heyelanın ardından risk oluşturan binaların yıkımı devam ediyor...

İzmit'te metruk binalara geçit yok!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Kadıköy Mahallesi’nde kullanılmayan ve tehlike oluşturan metruk binanın yıkımlarını gerçekleştirdi.

Osmangazi Çirişhane'deki metruk bina yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Çirişhane Mahallesi’nde güvenlik açısından tehlike oluşturan metruk binayı yıktı.

Gemlik'te metruk 3 bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi ilçede bulunan ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak, çalışmalarına devam ediyor.

Bilecik'teki riskli binalar tek tek yıkılıyor!

Bilecik'te tehlike oluşturan metruk binaların yıkımları kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldeki metruk binaların bir bir yıktıklarını anlattı.

İzmit'te tehlike oluşturan yapı yıkıldı!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

Bursa Osmangazi'deki tehlike saçan bina yıkıldı!

Bursa'da geçtiğimiz günlerde yaşanan yangında büyük hasar gören iki katlı yapı, vatandaşlar için tehlike oluşturmasından dolayı Osmangazi belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa Osmangazi'deki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi'nde güvenlik açısından tehlike oluşturan ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binayı yıktı.

Kocaeli Körfez'de 150 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, metruk halde terk edilen ve çevre için tehlike oluşturan 150 bina 2018 yılında yıkıldı.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

izmit tehlike oluşturan yapılar Haberi

izmit tehlike oluşturan yapılar

İzmit Belediyesi, mahallelerde kullanılmayan, görüntü kirliliğine neden olan ve özellikle çevrede oynayan çocuklar için tehlike meydana getiren metruk binaların yıkımı sürüyor. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Veliahmet Mahallesi Kabaran Çeşme Sokak No:2  (348 ada 8 parselde) bulunan metruk yapının yıkımını yaptı.

Kontrollü Yıkım

3194 sayılı İmar Kanununun 39. maddesine göre fen ve sağlık kuralları bakımından sakıncalı ve tehlikeli olan binanın yıkım işlemleri, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri gözetiminde, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Kontrollü bir şekilde yapılan yıkımdan sonra önleyici belediyecilik hizmeti kapsamında mahallede olası bir kazanın önüne geçildi.

İzmit'teki tehlikeli binalar...