08 / 05 / 2024

İzmit yeni parklar

İzmit yeni parklar

İzmit Belediyesi, yeni çocuk oyun alanları kazandırıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Alikahya Atatürk Mahallesi Semerkant Caddesi’nde 110 metrekarelik alana çocuk oyun alanı yapılıyor.

1934'te İstanbul'da yeni sokak açılmayacak, park yapılmayacak kararı!

1934 yılında İstanbul'da gerek görülmedikçe sokak ve park yapılmamasına karar verilmiş. Bu karar belediye tarafından onaylanmış,  ve yeni sokak ve parkların yapılmamasına karar verilmiş.

TOKİ'den İzmit'e dev proje müjdesi! Tam 711 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmit'te 711 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca konutların dışında 12 adet dükkan da bulunacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kocaeli İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 13 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ'den İzmit'e tam 711 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit'te tam 711 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 12 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ İzmit projesiyle 989 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

İzmit yeni parklar Haberi

İzmit yeni parklar


İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Alikahya Atatürk Mahallesi Semerkant Caddesi’nde 110 metrekarelik alana çocuk oyun alanı yapıyor


İzmit Belediyesi, yeni çocuk oyun alanları kazandırıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Alikahya Atatürk Mahallesi Semerkant Caddesi’nde 110 metrekarelik alana çocuk oyun alanı yapılıyor. Zemin düzenleme çalışmalarının ardından  oyun gruplarının bölgeye konulacağı bildirildi. Öte yandan İzmit Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan Bağlıca köyündeki oyun grupları başka bir yere taşındı. Vatandaşların isteği doğrultusunda yapılan çalışmada çocuk oyun grupları daha merkezi bir yere taşındı.



Manşet...