29 / 04 / 2024

İzmit Yenicuma Çay Bahçesi

İzmit Yenicuma Çay Bahçesi

İzmit Belediyesi, 28 iş yerinin kiralanması işlemini yarın Encümen toplantısında yapacak. Şehir merkezindeki Yenicuma Çay Bahçesi de ihalede kiraya verilecek.

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

İzmit Çayırköy'de 11 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kocaeli 2. Satış Memurluğu, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Çayırköy Mahallesi, Altıncıoğlu mevkii, 197 ada 2 parselde yer alan arsayı 11 milyon 3 bin 167 TL'ye satıyor...

İzmit Belediyesi'ne ait çay bahçesine 1.4 milyon TL'lik teklif!

İzmit Belediyesi'ne ait Fevziye Çay Bahçesi’nin 4. ihalesinde aylık 40 bin TL kira teklifi verildi. Firma 3 yıllık kira bedeli olan 1 milyon 440 bin lirayı peşin ödeyecek...

İzmit Çayırköy'de 360 hak sahibine tapu verilecek!

İzmit Belediyesi tarafından Çayırköy bölgesindeki şuyulandırma çalışması yapıldı. İzmit Çayırköy'de 360 hak sahibine tapu verilecek.

İzmit Çayırköy’deki şuyulandırma askıya çıktı!

İzmit Çayırköy-Yassıbağ kentsel gelişim alanında yapılan ve 371 kişiyi ilgilendiren şuyulandırma çalışmalarının planları askıya çıkartıldı.

İzmit'teki Yenicuma Çay Bahçesi ihaleye çıkıyor!

İzmit Belediyesi, 28 iş yerinin kiralanması işlemini yarın Encümen toplantısında yapacak. Şehir merkezindeki Yenicuma Çay Bahçesi de ihalede kiraya verilecek.

İzmit Yeni Cuma Çay Bahçesi'nin ihalesi 8 Mart'ta!

İzmit Belediyesi tarafından verilen bilgilere göre daha önceden de birkaç kez ihaleye çıkartılan Yeni Cuma çay bahçesi 10 bin lira aylık muhammen bedelle kiraya verilecek.

İzmit Belediyesi'nden kiralık büfe ve çay bahçesi!

İzmit Belediyesi, Topçular Mahallesi’nde bulunan büfe ve çay ocağını ihaleyle kiraya verecek. İhaleyle ilgilenenlerin 13 Aralık Salı günü saat 16.00’ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği bildirildi.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü 2 ay içinde açılacak!

Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Gönenli, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün 2 ay içinde tamamlanacağını bildirdi.

Kocaeli Çayırova Emek Mahallesi'nde dönüşüm protesto edildi!

Kocaeli Çayırova'lı vatandaşlar, kentsel dönüşüme tepki göstermek ve projenin iptal edilmesi için İzmit Kuruçeşme'de bulunan Kocaeli İdare Mahkemesi'ne gelerek dilekçelerini verdiler.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne 5 ay kaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne son 5 ay!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Köprüsü'nde son 5 ay!

İzmir ve İstanbul arasını 3,5 saate indirecek olan İzmit Körfez Köprüsü'nün Mart ayında tamamlanacağı açıklandı. Açıklama Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin'den geldi.

İzmit Yenicuma Çay Bahçesi Haberi

İzmit Yenicuma Çay Bahçesi

İzmit Belediyesi tarafından yarın saat 11.00'da başlayacak Encümen toplantısı ile 28 iş yeri kiraya verilecek. Yapılacak olan ihalelerin hepsi 3 yıllık olacak. Yahya Kaptan Mahallesi Salkım Söğüt Caddesi No: 13 adresinde bulunan çay bahçesibüfe için KDV dahil 3 bin lira muhammen bedel ile ihaleye çıkartılıyor. 


Yeni Cuma Camii Çay Bahçesi için muhammen bedel ise KDV dahil 10 bin lira olarak belirlendi. Yenidoğan Mahallesi Seka Devlet Hastanesi Yolu No: 9 adresinde bulunan işyeri için 700 liradan ihaleye çıkılacak. 


BÜFE İÇİN BİN 750 TL 


Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi No: 10 önünde bulunan simit satış yeri 300 lira, Tavşantepe Mahallesi Kumlu Sokak TOKİ Üniversite Konutları karşısında bulunan büfe 750 lira, Alikahya Fatih Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi No: 15 adresindeki büfe yeri 500 lira...