28 / 04 / 2024

İzmit Yenişehir alt yapı çalışmalarında son durum

İzmit Yenişehir alt yapı çalışmalarında son durum

İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek olan çalışma toplam 4 milyon TL'ye mal olacak.

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi'nin ihalesi 23 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından bir kültür merkezi de Yenişehir Mahallesi’ne inşa edilecek. Projenin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Bursa Yenişehir'e 100 milyon TL'lik yatırım!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı 61 köy ve 10 mahallede alt yapı çalışmaları için bugüne kadar 100 milyon lira harcandığı bildirildi.

Yenişehir’de yollar yeniden onarılacak!

İzmit Belediyesi’nde Yenişehir Mahallesi’nin üst yapı yenileme ve tamiratı için ihale yapıldı. Mahalledeki bozulan yol ve kaldırımların onarımı için yapılan ihaleye 5 firma katıldı.

Yenişehir'de yollar yenileniyor!

Yenişehir'de, 140 kilometrelik alanda yapılan alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, kazılan yollar asfaltlanıyor. Başkan Çelik,140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde alt yapı ve arıtma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Bursa yenişehir'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, 140 kilometrelik alanda yapılan alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, kazılan yollar asfaltlanıyor.

Bursa Yenişehir yolları yenileniyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde altyapı çalışmaları biten cadde ve sokaklar asfaltlanıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, alt yapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının son sürat devam ettiğini söyledi.

Bursa Yenişehir'de altyapı çalışmaları biten caddeler asfaltlanıyor!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, alt yapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirterek, “Birçok sokak ve caddemize asfalt atılıyor. Bu çalışmalar hızla devam edecek. " dedi.

Yenişehir sağlıklı alt yapıya kavuştu!

İşe öncelikle altyapıdan başlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir'i de sağlıklı bir altyapıya kavuşturdu. Günlük 10 bin metreküp arıtma kapasiteli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ile 102 kilometrelik kanalizasyon hattının açılışı gerçekleşti.

Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapısıyla birlikte 33 milyon TL harcayarak yaptığı "Yenişehir İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi" düzenlenen törenle hizmete açıldı. Arıtma tesisi, günlük 7 bin ton kapasiteli hizmet verebilecek.

İzmit Yenişehir yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın yaklaşık 6 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Haftanın en az 2 günü gerçekleştirilen mahalle gezisinin sonuncusu Yenişehir'de yapıldı.

İzmit Yenişehir alt yapı çalışmalarında son durum Haberi

İzmit Yenişehir alt yapı çalışmalarında son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İSU Genel Müdürlüğü'nün İzmit Yenişehir Mahallesi'nde başlattığı altyapı şebeke çalışması hızla devam ediyor. Toplam 4 milyon TL'ye mal olacak çalışmanın gelecek yıl haziran ayında tamamlanacağı öğrenildi. Duytaş İnşaat firmasının üstlendiği Yenişehir Mahallesi'ndeki çalışma ile 3 cadde ve 40 sokakta yağmursuyıı şebekesi yapılacak. Toplam 5.5 kilometre uzunluğunda boru hattı döşenecek. İSU yetkilileri projenin tamamlanmasıyla birlikte Yenişehir Mahallesi'nin uzun yıllar kanalizasyon ve sel baskı sorunu olmayacağını söylediler. İSU daha önce Kadıköy Mahallesi'nin altyapısını yenilemişti. Yeşilova ve Gündoğdu Mahalleleri için 20 kilometrelik alt yapı şebekesinin projeleri de hazır. İSU, o bölgedeki çalışmalara önümüzdeki aylarda başlayacak. 


Özgür...