10 / 05 / 2024

İzmit yol projeleri

İzmit yol projeleri

Büyükşehir Belediyesi izmit'in batısında iki yeni imar yolunu açma çalışmalarında işin sonuna geldi. Büyükşehir Belediyesinin Derince bölgesinde açtığı iki yeni yol, trafiğin en sorunlu olduğu bölgeleri nispeten rahatlatacak.

TOKİ'nin iki projesinin maliyeti dudak uçuklattı! Tam 3.9 milyar liraya mâl olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmit projelerinin maliyeti 3 milyar 859 milyon 627 bin TL olarak açıkladı. İşte pek çok kişi tarafından merakla beklenen İzmit TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

İzmit Yeni Hamam restorasyonunda öğrenciler için yol yapıldı!

İzmit Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi 396 ada 3 parselde bulunan Yeni Hamam’da süren restorasyon çalışmaları nedeniyle, öğrenciler için yol yapıldı.

İzmit Akmeşe'deki 1500 metrelik yol genişletildi!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin değişik yerlerindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler en son Akmeşe Atatürk Mahallesi’ndeki 1500 metre uzunluğunda olan yolu genişletti.

İzmit Büyükşehir'den yeni yol!

İzmit Büyükşehir Belediyesi Yeşilova Mahallesi’nde yeni bir yol oluşturuyor. İlk etapta sathi kaplama olarak düzenlenecek caddede kaldırım imalatları tamamlanacak.

İzmit yol projeleri Haberi

İzmit yol projeleri

Büyükşehir Belediyesi izmit'in batısında iki yeni imar yolunu açma çalışmalarında işin sonuna geldi. Büyükşehir Belediyesinin Derince bölgesinde açtığı iki yeni yol, trafiğin en sorunlu olduğu bölgeleri nispeten rahatlatacak. 


KURUÇEŞME ŞİRİNTEPE 

İzmit'in Kuruçeşme bölgesi ile Şirintepe Mahallesi'ni birleştiren yeni alternatif yol çizgi ve işaretleme çalışmaları dışında tamamlandı. 

Bölgedeki TOKİ konutlarının inşaatı sırasında şantiye yolu olarak açılan 1400 metre uzunluğundaki yol, asfalt dökülerek güvenli hale getirildi. Önümüzdeki günlerde Şirintepe-Kuruçeşme hattındaki toplu taşıma araçları da bu yolu kullanmaya başlayacak. 


ÇINARLI'YA YENİ ULAŞIM 

Büyükşehir Belediyesi, Derince Çınarlı mahallesine ulaşımı kolaylaştıracak yeni alternatif yolu da bitirmek üzere. Başar Sokak ile Mersincik Mahallesine bağlayan 600 metre uzunluğundaki yol tamamlanmak üzere. Önümüzdeki günlerde bu yolu Çınarlı Mahallesi içine kadar uzatacak devamı için de çalışma başlayacak. 


OTOBANA PARALEL TOKİ 

şantiyesine ulaşım için ham olarak...