04 / 05 / 2024

İzmit Zabıtan Mahallesi mahalle konağı

İzmit Zabıtan Mahallesi mahalle konağı

İzmit Belediyesi hayata geçirdiği mahalle konaklarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği konaklardan biri de Zabıtan Mahallesi’ne inşa edildi.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Kocaeli Cedit Mahallesi tahliye ediliyor!

Kocaeli'nde kentsel dönüşüme giren Cedit Mahallesi' nde yıkım çalışmaları 3 Ocak'tan sonra başlatılacak.

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

Kocaeli'de 13.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İcra Dairesi İzmit Körfez Mahallesi'nde yer alan arsa ve binayı 13 milyon 210 bin 546 TL bedelle icradan satışa çıkardı.

İzmit'te depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İzmit'e bağlı Zabıtan Mahallesi’nde yer alan depreme dayanıksız binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

İzmit Cedit kentsel dönüşüm projesinde ilk kazma vuruldu!

Türkiye’deki en önemli kentsel dönüşümlerden biri olan İzmit'teki Cedit Mahallesi projesinde, ekipler sahaya indi ve ilk kazma vuruldu.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Ankara Saraçoğlu Mahallesi projesi için 106 kuruluştan tepki!

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için 106 kuruluşun imzasıyla "Rant hedefinden vazgeçin" çağrısında bulunuldu. 

İnşaatı izlemek isteyenlere özel paravan: 'Türk toplumu olarak inşaat izlemeyi seviyoruz'!

İzmit Ömerağa mahallesi, İstiklal caddesi üzerinde yapımı devam eden iş merkezi inşaatının etrafı paravanlarla kapatıldı. Müteahhit firma, inşaatı izlemek isteyenlere özel paravan yaptı.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

İzmit Zabıtan Mahallesi mahalle konağı Haberi

İzmit Zabıtan Mahallesi mahalle konağı


İzmit’te mahallelere konaklar yapılıyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği konaklardan biri de Zabıtan Mahallesi’ne yapıldı.


Belediye tarafından Namık Kemal Caddesi’nde satın alınan 644 metrekarelik alan üzerine 3 katlı olarak yaptırılan mahalle konağının zemin katında 2 adet emekli odası, 1.katta 2 adet kurs odası, 3.katta 2 adet etüt odası bulunuyor. Mescidin de yer aldığı konak inşaatının tamamlandığı ve çevre düzenlemesinin de bitmek üzere olduğu kaydedildi. Zabıtan Mahalle konağının yaklaşık 800 bin liraya mal olduğu öğrenildi.


Doğan İnceleme Yaptı


Başkan Doğan, Zabıtan Mahallesi’ne giderek, yapımı devam eden mahalle konağında incelemelerde bulundu. İzmit halkının konaklara layık olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “göreve geldiğimizde halkımızın, hizmetin en iyisini hak ettiğini söylemiştik. Vatandaşın hizmet aldığı mekanların son derece modern ve çağdaş olmasına inandığımız için konaklar...