18 / 05 / 2024

İznik Belediyesi 2014 projeleri

İznik Belediyesi 2014 projeleri

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri ve İznik Belediyesi Daire Amirlerine İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde Sabah kahvaltısı verdi.

Bursa İznik'te 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa ili İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ili, Elbeyli Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satışa sunuyor. Peki arsaların fiyatları kaç lira? İşte İznik'teki arsa satışına ilişkin merak edilenler...

Bursa İznik'te 10 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Ebeyli Mahallesi'nde yer alan 10 arsayı 1 milyon 41 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Çatalca Belediye Meclisi 8 Nisan'da toplanıyor!

Çatalca Belediyesi 2014 - 2019 çalışma döneminin son meclis toplantısı Meclis Salonunda yapılan birleşim ile yapıldı.

Ünye'deki dönüşüm projeleri göz dolduruyor!

Ünye Belediyesi 2014 yılından bu yana ortaya koyduğu örnek projelerle Ünye'yi baştan aşağı değiştiriyor.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

İznik'e 3 yılda 60'a yakın tesis inşa edildi!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi Hizmet Binası’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ağırladı. Toplantıda İznik yatırımları masaya yatırıldı.

İZSU'dan Çeşme’ye tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında görev sınırlarına dahil edilen turistik Çeşme ilçesindeki 30 yıllık içme suyu şebekesini baştan sona yenilemek için düğmeye bastı.

Ankara Büyükşehir'den 2 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere Başkent'in 17 çevre ilçesine son 3 yılda yol, asfalt, altyapı, çevre, kültür ve sosyal hizmetlerden oluşan 2 milyar TL’yi (2 katrilyon) aşan yatırım yaptı.

İznik Belediyesi'ne yeni bina yapılıyor!

İznik Belediyesi yeni binasına kavuşuyor. Maliyetinin tamamı İznik Belediyesince karşılanan yeni hizmet binası ve kültür merkezinin yapımına başlandı.

İznik Sahil projesi başladı!

İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin otaklaşa yürüttüğü İznik sahil düzenlemesi projesi için çalışmalar başladı.

İznik Elmalı'nın çehresi değişiyor!

Kırsal kalkınmaya önem veren İznik Belediyesi, köylerde yatırımlara devam ediyor. Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Elmalı kırsal mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden mescit ve şadırvan inşaatını inceledi

İznik'te 5 Kasım'da toplu açılış gerçekleşecek!

İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 yatırımın 5 Kasımda toplu açılış töreniyle hizmete alınacağı bildirildi.

İznik Belediyesi 2014 projeleri Haberi

İznik Belediyesi 2014 projeleri

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis Üyeleri ve İznik Belediyesi Daire Amirlerine İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde Sabah kahvaltısı verdi.


Kahvaltı sonrasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Mali Hizmetler Müdürlüğü İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Meclis Üyelerine brifing verdi.


İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan ve İnşaat Mühendisi Ercan Akın'ın birlikte gerçekleştirdiği sunumda "2014 yılı içerisinde 187 adet inşaat ruhsatı verildiğini, bunların 20 adetinin köy iken mahalle statüsüne geçen yerlerde olduğunu belirttiler. 2014 yılı içerisinde 2015 yılı sonraki yıllarda hayata geçirilmek üzere 9 adet proje çalışması yaptıklarını söylediler. Bu Projeler ise Belediye Hizmet Binası Projesi, Orhan (Ayasofya) Camii Bahçesi Tuvalet ve Abdesthane Projesi, Derbent Mahallesi Aşıklar Tepesi Mesire Alanı, Abdulvahap Tepesi...