11 / 05 / 2024

İznik Boyalıca asfalt yenileme

İznik Boyalıca asfalt yenileme

Bursa’nın İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Boyalıca-İznik yolunun 12. kilometresinde eskiyen asfalt yol yenileniyor.

Bursa Boyalıca Hali modern komplekse dönüşüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik Boyalıca halini de modern bir komplekse dönüştürüyor.

Antalya Döşemealtı Yağca’da sıcak asfalt çalışması başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı İlçesi Yağca Mahallesi yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

İznik Boyalıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Bursa’nın İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Boyalıca-İznik yolunun 12. kilometresinde eskiyen asfalt yol yenileniyor.

Malatya Kuluncak'ta 42 kilometre asfalt çalışması yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde de meydan düzenleme çalışmaları yapıyor. Kuluncak ilçesinde ayrıca 42 km. asfalt çalışması yapacak.

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı.

Trabzon Ballıca'da asfalt sevinci!

Her gün Trabzon’un 4 farklı noktasında asfaltlama çalışması gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Of ilçesinin Ballıca Mahallesi’nde de asfaltlama çalışması icra etti.

Kocaeli Gebze'ye 25 bin ton asfalt!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım Ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası’nda asfalt yama yapılması için ihale yapıldı.

Kocaeli Darıca yeniden imar ediliyor!

Kocaeli Darıca Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Şehrin değişik mahallelerinde süren çalışmalar sonucu Darıca adeta şantiye alanına döndü.

Çamlıca Konutları'nın ilk etap satışları tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığı Çamlıca Konutları'nın bütün etapları tamamlandı. Çamlıca Konutlarındaki asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut satışlarının Mayısta başlayacağını söyl

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'na yapılacak asfalt işi ihaleye çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze, Darıca, Çayırova ve de Dilovası ilçelerinde asfalt yama yapılması ihalesi yapıldı. Söz konusu ihaleye 6 firma katıldı.

Bursa Boyalıca'ya göl manzaralı okul yapılıyor!

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Boyalıca beldesinde göl sahiline yapılacak yeni okulun inşaatı başladı. Boyalıca İlköğretim Okulu' nun bir binası 2012 yılında ömrünü tamamladığı için yıkılmıştı...

Darıca Yelken Kaya Caddesi genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde yol çalışması yaptı, 2 bin metre uzunluğundaki cadde çalışmayla 7 metre genişliğe çıkarılacak. Caddeye zemin ve genişletme işlemlerinin ardından 4 bin 400 ton sıcak asfalt serilecek.

Çamlıca'ya dev cami yapılacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Tepesi'nde televizyon vericisinin hemen yanındaki alana İstanbul'un her yerinden gözükecek şekilde dizayn edilecek dev bir camii yapılacağını söyledi

İznik Boyalıca asfalt yenileme Haberi

İznik Boyalıca asfalt yenileme

Bursa’nın İznik ilçesinin Boyalıca Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı.Boyalıca-İznik yolunun 12. kilometresinde eskiyen asfalt yol yenileniyor. 


Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü asfalt şantiyesi ekipleri hummalı bir şekilde çalışıyor. İznik’ten Mekece’ye kadar yapılacak çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi...