27 / 05 / 2024

İznik incelemeleri

İznik incelemeleri

TOKİ Heyeti İznik'te incelemelerde bulundu. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ın girişimleri sonucu İlçe'nin ihtiyacı olan Sosyal Konut Projesi çalışmaları için TOKİ heyeti alanda incelemelerde bulundu.

İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisi'ne Büyükşehir'den onay!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısı 2. Birleşimi 25 Mayıs 2016 tarihinde yapıldı.İznik Özel Eğitim ve Öğretim Tesisine kavuşuyor. İznik'te Özel Eğitim ve Öğretime Bursa Büyükşehir Meclisinden onay çıktı.

İznik Gölü'ne yapılan mesire alanına tepki!

Yaban hayvanların üreme ve konaklama yeri olan İznik Gölü'ndeki sazlıklar doldurularak, mesire yeri yapılıyor. CHP'li milletvekilleri duruma tepki gösteriyor.

Mahmut Dede: İznik'te arsa fiyatları arttı!

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Sürücü, İznik TSO Başkanı Mahmut Dede’ye yapacakları Soğuk Hava Deposu ve Sebze Meyve Paketleme tesisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Dede ilçede arsa fiyatlarındaki artışa değindi.

Bursa İznik'teki sondaj çalışmalarında hamam kalıntıları bulundu!

Bursa İznik'te inşaat sondajı yapıldığı sırada Roma Dönemi'ne ait bir evin hamam kalıntıları ortaya çıktı. Çıkan hamam kalıntılarında 2 metre genişliğinde geometrik bezeneklerin olduğu yer mozaiği bulundu.

İznik Çakırca'ya modern hizmet binası!

Merkeze yeni bağlanan 10 ilçede ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan spora kadar her alanda önemli yatırımları bir bir hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, İznik’in Çakırca Mahallesi’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

İznik Gölü imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Meclisince onaylanan İznik Gölü Havzası 1/25.000'lik Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar planlarını askıya çıkardı. Planlarla ilgili Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası bir dizi çalışmalarda bulundu.

İznik'teki inşaat alanında lehit arandı!

İznik Emniyet Müdürlüğü'nü arayan bir kişi, Roma dönemine ait lahit bulunduğunu ve üzerinin molozla örtüldüğünü bildirdi. İhbar üzerine polis ve İznik Müze Müdürlüğü görevlileri harekete geçti.

İznik Belediyesi'nden Çakırca'ya hizmet binası!

Bursa İznik Belediyesi Çakırca Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. Başkan Yardımcısı Hıştıroğlu, "Yıkımını gerçekleştirdiğimiz eski düğün salonunun temizlenmesinin ardından aynı yere hizmet binası inşa edilecek" dedi.

Gebze-İzmir Otoyolu'nun İznik çıkışı Mayıs sonu tamamlanacak!

Bakan Yıldırım, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolundaki güzergahta bulunan 3.5 kilometrelik Samanlı tünelinde incelemelerde bulundu. Yıldırım, otoyolun, mayıs sonu itibariyle İstanbul’dan köprü kesimi de dahil İznik çıkışına kadar açılmış olacağını söyledi.

Osman Sargın: Sağlam binalar inşa edelim!

İznik Belediye İzzet Peşte Su sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde gerçekleşen toplantı da 1/5000 ölçekli İmar değişikliklerin ne zaman tamamlanacağı hususları konuşuldu.

TOKİ Bursa İznik'te 165 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bursa’nın İznik ilçesinde inşa edilecek 165 konut, 1 cami ve 2 dükkânın ihalesi 21 Ocak 2016 tarihinde yapıldı.

TOKİ Bursa İznik 165 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Bursa İznik Selçuk Mahallesi 165 adet konut, 1 adet cami ve 2 adet dükkan inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.00'te gerçekleşecek.

Kentsel dönüşümde risk tespiti nasıl yapılır?

İznik Gazetesi'nin yazarlarından Osman Şapçı bugünkü yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. İşte Osman Şapçı'nın o yazısı...

İznik incelemeleri Haberi

İznik incelemeleri

TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Daire Başkanı Uğur İnan, İmar Planlama Şube Müdürü Yavuz Çelik, TOKİ Uzmanları Hamdiye Aysezen, Ruhan Ertuğrul, Emin Sarıkavak'tan oluşan heyet Belediye Başkanı Osman Sargm'ı makamında ziyaret etti. 

İznik Belediye Başkanlığı makamında yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Belediye Başkanı Osman Sargın, TOKİ heyetine TOKİ'ye yaptırmak istediği projenin yerlerini gösterdi. Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Meclis Üyeleri Öner Erim, Ahmet Yıldırım, Yusuf Biçer, İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan eşliğinde, İznik'te TOKİ'ye ait yaklaşık 27 dönüm arazisi üzerinde incelemelerde bulunuldu. 


Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da " Bizler Ankara görüşmelerimizde TOKİ İlçemize hayırlı olsun dedik. Aynı zamanda seçim öncesi çalışmalarımızda halkımıza TOKİ Sosyal Konut Projesini getirme sözünü vermiştik....