30 / 04 / 2024

İzocam kurumsal yönetimi

İzocam kurumsal yönetimi

İzocam’ın kurumsal yönetim derecelendirme notu 8,76 olarak açıklandı.İzocam'ın Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde değerlendirilmesi sonucu hesaplanan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 8,76 oldu.

İzocam’ın 2015 Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.16!

Geçtiğimiz yıl ilk kez tabi tutulduğu Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesinde 8.76 puan alan İzocam, 2015 yılında bu puanını 9.16’ya çıkarmayı başardı.

İzocam’ın kurumsal yönetim derecelendirme notu 8,76 olarak açıklandı!

İzocam’ın kurumsal yönetim derecelendirme notu 8,76 olarak açıklandı.İzocam'ın Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde değerlendirilmesi sonucu hesaplanan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 8,76 oldu.

Kerim Dervişoğlu Kardemir Karabük Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı'na atandı!

Kardemir Karabük Demir Çelik ve Sanayi Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kerim Dervişoğlu Kardemir Karabük Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı'na atandığını bildirdi...

Apartman yönetimi dava açabilir mi?

Apartman yönetimi dava açabilir mi?: 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunun kapsamında yer alan esaslara göre, apartman yönetimi bazı durumlarda dava açma ehliyetine sahip oluyor. İşte apartman yönetimi dava örnekleri..

Apartman ve sitelerin yönetimi, kalifiye yöneticilere veya şirketlere teslim ediliyor!

Apartman yöneticisi deyip geçmeyin. Yeni bir yaşam tarzı vaat eden apartman ve sitelerin yönetimi, kalifiye yöneticilere veya şirketlere teslim ediliyor. Yöneticilerin maaşları 20 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Apartman yönetimi oluşturma şartları!

Anagayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetilir ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartı ile, bu kurul tarafından kararlaştırılır. Peki apartman yönetimi oluşturma şartları nelerdir?

Anagayrimenkulün yönetimi!

Anagayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetilir ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartiyle, bu kurul tarafından kararlaştırılır. İşte Kat Mülkiyeti Kanunu anagayrimenkulün yönetimi esasları...

Enka İnşaat Saha Kurumsal Yönetim ile uyum derecelendirmesi sözleşmesi imzaladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat Saha Kurumsal Yönetim ile uyum derecelendirmesi sözleşmesi imzaladı.

GYODER Varlık Yönetimi Eğitim Semineri düzenliyor!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Firuz Soyuer'in katılımı ile Varlık Yönetimi Eğitim Semineri düzenliyor. Eğitim, GYODER Ofisi'nde 22 Mayıs'ta saat 09:30'da başlayacak.

3. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi 6-8 Kasım 2014 'te!

3. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, 6 - 8 Kasım 2014 tarihleri arasında, Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenecek. Kongre ülkedeki, proje ve yapım yönetimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Mahalle yönetimi nasıl sağlanır?

Mahalle; belediye sınırları içinde, ihtiyaç ve öncelikleri benzer özellikler gösteren ve sakinleri arasında komşuluk ilişkisi bulunan idarî birimi ifade ediyor. Peki, mahalle yönetimi nasıl sağlanır?

Ayka Çevre ve Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Çevre ve Atık Yönetimi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zekeriya Ayhan tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan'da Ataşehir, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Özderici Gayrimenkul kurumsal yönetimde komiteleri oluşturdu!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim ilkelerinin belirlenmesi için komiteleri oluşturdu.

İzocam kurumsal yönetimi Haberi

İzocam kurumsal yönetimi

İzocam’ın, pay sahipleri, kamuyu aydınlatma ve şeffaflık, menfaat sahipleri ve yönetim kurulu ana başlıklarının Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde değerlendirilmesi sonucu hesaplanan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 8,76 oldu.

2015 yılı ile birlikte 50. Yılını da kutlayan İzocam’ın, Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirmesi; Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapıldı ve 30.12.2014 – 30.12.2015 dönemi için 8.76 olarak belirlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut, “İzocam’ın 2014 yılı hedef çalışmaları arasında bulunan Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Seviyesinin derecelendirilmesi konusunda gerçekleştirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yayımlanan Kurumsal Yönetim Derecelendirme puanı 8,76 oldu. Bu bizim için gurur verici... Çünkü ilk kez derecelendirmeye tabi tutulan bir şirket için iyi bir not aldık. Üstelik 50. yılımıza...