10 / 05 / 2024

İzocam şirket merkezi nerede

İzocam şirket merkezi nerede

İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İzocam şirket merkezi Maltepe'ye taşındı. Firma, Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde yer alıyor...

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Koray GYO, Yapı Kredi Plaza'daki bağımsız bölümü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Koray GYO şirket merkezi olarak kullandığı, İstanbul Beşiktaş'taki Yapı Kredi Plaza Sitesi'nin B Blok 26 no'lu bağımsız bölümünü 47 bin 500 TL'ye kiraya verdi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Trend GYO olağanüstü genel kurul toplantısı 26 Ekim'de!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 26 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 12:00'de Şirket merkezi Kağıthane'de gerçekleştirilecek.

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

Martı GYO şirket merkezi taşındı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi merkezi Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han N46/3 Gümüşsuyu-Beyoğlu/İstanbul adresine taşındı.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

Halk GYO, Şekerpınar Operasyon Merkezi değerleme raporu!

Halk Yatırım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyündeki Kocaeli merkezli "Şekerpınar Veri ve Operasyon Merkezi Projesi"nin 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Arkas, Kartepe'ye 120 milyon dolara lojistik merkezi kuracak!

Arkas Holding’in patronu Lucien Arkas, ‘Anadolu Projesi’nin büyük adımını kasım ayında attı. İzmit Kartepe’ye 120 milyon dolar yatırımla lojistik merkezi kurmak için Almanlarla ortaklık yapan İzmir kökenli şirket, deniz taşımacılığından sonra karalimanı i

Halk GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi arsa değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi dahilinde yer alan arsaların 2015 yılsonu değerleme raporunu KAP'a bildirdi.

İstanbul yabancıların şirket merkezi haline geldi!

Yıl sonuna kadar 4.2 milyon metrekarelik A sınıfı ofis arzına ulaşması beklenen İstanbul, yabancıların da gözdesi oldu. Aralarında Statkraft'ın da bulunduğu pek çok yabancı şirket merkezini İstanbul'a taşıdı.

İzocam şirket merkezi nerede Haberi

İzocam şirket merkezi nerede

İzocam tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirket Merkezi 30/10/2013 itibarı ile aşağıdaki adrese taşınmıştır. Yeni adresimizin İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'nde kaydı için başvuru yapılmıştır.


Şirket Merkezi ve İletişim Adresi:

Yeni Adres: Altayçeşme Mahallesi Öz Sokak, No: 19  Kat:3, 5, 6  

34843 Maltepe / İstanbul


Telefon: 0216 4404050 

Faks: 0216...