17 / 05 / 2024

izolasyon problemleri

izolasyon problemleri

Konutların yüzde 46,6'sında izolasyondan dolayı ısınma sorunları görülüyor. Çatıların birbiriyle uyumlu ürünlerden oluşan bir sistemle, teknik esaslara ve yönetmeliklere uygun olarak çözülmesi ile uzun ömür, konfor ve de tasarruf sağlanabiliyor...

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

Parça problemleri nedeniyle o fabrikada üretim duruyor!

Toyota Türkiye'de üretim parça problemleri nedeniyle duracak. Toyota Türkiye'nin 5 binden fazla kişiyi istihdam eden Sakarya'daki fabrikasında üretime ara verilecek.

Binalarda sismik izolasyon sistemleri depremde can ve mal kaybını engelliyor!

İAÜ AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan ve Lisansüstü Öğrencisi Ercan Ekinci, sismik izolasyon sistemlerinin muhtemel bir depremde can ve mal kaybını sıfıra indirebileceğine dikkat çekti.

Pandemi hastanelerinin izolasyon sistemlerinde Legrand Grup imzası! 

Koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edilen pandemi hastanelerinin izolasyon sistemleri, inform Elektronik kesintisiz güç kaynakları ve ameliyathane kontrol panoları Legrand Grup imzasıyla yapıldı...

32 milyon yurttaşın evinde izolasyon sorunu var!

2017 yılında 80 milyon yurttaşın 32 milyonu evlerindeki izolasyon sorunundan dolayı ısınamadı. 

Batman'da inşaat sektörünün tercihi sıvı izolasyon!

İnşaat sektörünün tercih ettiği sıvı izolasyon, son dönemlerde inşaatlarda tercih ediliyor. Her dönem Batman'da canlı olan inşaat sektörü, şehrin can damarı gibi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü izolasyon boyalarla kaplanıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor. Ramazan Bayramı öncesine yetişecek köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler.

Fehmi Belgemen: Konya'da kiralık ev bulunmuyor!

Son dönemde köyden kente göçün artması ve Suriye'den gelen mülteciler, Konya'da bazı problemleri de beraberinde getirdi. O problemlerin başında da hiç şüphesiz kiralık ev bulma sıkıntısı geliyor.

RL İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RL İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Erol Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

KLF İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KLF İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Zülkif Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, İlhani Karakuş tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

Fatma Toru: Öncelik imar çalışmalarında!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru halkın taleplerini yerine getirmek ve problemleri çözmek için 'Yerinde Tespit Yerinde Çözüm' sloganıyla 11,5 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

izolasyon problemleri Haberi

izolasyon problemleri

TUİK raporlarına göre ülkemizdeki konutların %40’ından fazlasında sızdıran çatı ve izolasyondan dolayı ısınma sorunları mevcut. Bu ve benzeri sorunlar nedeni ile çatılar, yapılarda sürekli masraf çıkartan bir alan olarak algılanıyor. 


Buna karşın çatıların birbiriyle uyumlu ürünlerden oluşan bir sistemle, teknik esaslara ve yönetmeliklere uygun olarak çözülmesi ile uzun ömür, konfor ve tasarruf sağlanabiliyor.

Bir çatının uzun ömürlü olabilmesinde doğru projelendirme, doğru yerde ve tekniğine uygun şekilde kullanılmış kaliteli ürünler ve nitelikli uygulayıcılar önem taşıyor. TUİK tarafından hazırlanan 2012 yılı Gelir ve Yaşam Koşulları araştırmasında ülkemizdeki kurumsal olmayan nüfusun,

·         %40,6 ‘sının konutunda “sızdıran çatı, nemli duvarlar vb.” sorunlar olduğu,

·         %46,6’sinin oturduğu konutta “izolasyondan dolayı ısınma sorunu” yaşanmakta olduğu belirtiliyor.

Yapılan bazı araştırmalara göre, bir yapıdaki...