28 / 07 / 2024

izolasyon sorunu

izolasyon sorunu

2017 yılında 80 milyon yurttaşın 32 milyonu evlerindeki izolasyon sorunundan dolayı ısınamadı. 

32 milyon yurttaşın evinde izolasyon sorunu var!

2017 yılında 80 milyon yurttaşın 32 milyonu evlerindeki izolasyon sorunundan dolayı ısınamadı. 

Gaziantep’te 50 yıllık konut sorunu çözülüyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in 50 yıl boyunca konut sorunu yaşamaması için düğmeye bastıklarını açıkladı. Şimşek, “TOKİ ve belediyeler aracılığıyla Gaziantep’in konut sorununu çözecek bir kapasite oluşturduk” dedi.

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

İzmir Bornova Stadı'ndaki zemin sorunu çözülüyor!

İZMİR Bornova ilçe Stadı'nın zemin yenileme çalışmaları sırasında yapılan bir hata yüzünden kapatılması büyük yankı bulurken, belediye yetkilileri sorunu en kısa sürede çözüp, tesisin yeniden sporun hizmetine sunulacağını bildirdi.

Manisa'nın imar sorunu çözülmeli!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, kentte imar sorunu olduğunu ancak seçim sonucunda ortaya çıkan farklılıklar nedeniyle bu konuda yol alınamadığını söyledi.

Ispartakule'de tapu sorunu aşılıyor!

Ispartakule'de bu hafta başlayan tapu sorunu yavaş yavaş çözülüyor, genel olarak Emlak Konut GYO, TOKİ ve Emlak Konut projelerinde sorun kaldırıldı. Bayramdan sonraki süreçte tüm tedbirlerin kaldırılması bekleniyor.

Sancaktepe'nin ruhsat sorunu çözüldü mü?

Ümraniye - Çekmeköy - Sancaktepe metrosuyla da yükselişe geçmesi beklenen Sancaktepe son dönemde ruhsat sorunuyla sık sık gündeme gelmişti. Sancaktepe'de yaşanan ruhsat sorunu büyük ölçüde çözüldü...

Four Winds projesinde isim sorunu yaşanıyor!

Bağdat Caddesi’nde Taş Yapı’nın Four Winds, Birleşik Gayrimenkul’ün Park Residences Cadde adıyla tanıttığı lüks projede çifte isim sorunu yaşanıyor. Tarafların anlaşmazlığı sürerken Taş Yapı’nın açtığı dava sonucunda Birleşik Gayrimenkul’e ait daireler iç

Güvenli konut sorunu hala çözülemedi!

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya'da ortalama deprem aralığının 25-30 yıl olduğunu belirterek, "Depremden tek korunma yolu güvenli konut.16 yılın sonunda güvenli konut sorunu hala çözülemedi” dedi.

Sakarya'da güvenli konut sorunu çözülmeli!

CHP Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya'da ortalama deprem aralığının 25-30 yıl olduğunu belirterek, "Depremden tek korunma yolu güvenli konut. 16 yılın sonunda güvenli konut sorunu hala çözülemedi, çözülmeli" dedi.

Terme'nin imar sorunu masaya yatırıldı!

Terme'nin imar sorunu ve önerileri, Ulusoy Varan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. ı. Ekmekçi yaptığı konuşmada, "İnşaatın olmaması demek 66 sektörün iş yapmaması demek. " dedi.

İzmir Harmandalı'ndaki çöp tesisi sorunu ne zaman çözümlenecek?

2009'da Harmandalı'daki çöp tesisini 24 ayda boşaltmayı planladıklarını söyleyen Kocaoğlu, oda temsilcileriyle yaptığı toplantıda bu kez 2019'a kadar bu sorunu çözmek istediğini söyledi

Bitlis Adilcevaz'da içme suyu sorunu giderildi!

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'ndeki bazı mahallelerde çekilen içme suyu sorunu yapılan sondaj çalışmalarıyla giderildi.

izolasyon sorunu Haberi

izolasyon sorunu

Türkiye'de 32 milyon yurttaş ısınma sorunu yaşıyor. Cumhuriyet gazetesinden Gamze Bal'ın haberine göre, 10 milyon yurttaş ise konut masraflarının artmasından muzdarip. Önceki sene 52 milyon yurttaş da yıpranmış ve eskimiş mobilyalarını ekonomik sebeplerle yenileyememişti.

Nüfusun yüzde 36.6’lık kısmına denk gelen 29 milyon yurttaşın evlerinde de sızdıran çatı, nemli duvar ve çürümüş pencere çerçevesi sorunu...