03 / 05 / 2024

izole tatil nedir

izole tatil nedir

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde bungalov evlere ilgi arttı...

Devre mülk nedir? Devre mülkün avantajları nedir?

Devre mülk, mülke ait kullanım hakkı sunan bir özelliktir. Tatil beldesindeki bir gayrimenkul türü olan bu özellik birçok avantaj sunar. Bu noktada devre mülk nedir, devre mülkün avantajları nedir gibi sorular önem kazanıyor. İşte devre mülk ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Karavancılara kötü haber! Karavancılara para cezası geliyor!

Karavancılara ceza geliyor. Pandemi süresince izole tatil yöntemlerinden biri olan karavan çok yaygınlaşmaya başladı. Ancak bu durum bazı sorunlara neden oluyor. Onları önlemek için belli başlı yaptırımlar uygulanacak.

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci arsalarına taşınabilir ev yaptırdı!

Oyuncu Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci izole tatil yapmak için kendilerine ait arsalarına mobil ev yerleştirdi.

Sapanca'da bungalov evler yoğun ilgi görüyor!

Koronavirüs nedeniyle tam kapanma kararının alındığı bu günlerde şehrin kalabalığından kaçmak isteyen vatandaşlar izole tatil yapmaya başladı. Sapanca'da bulunan bungalov evler izole tatil isteyenlerin ilk tercihi oldu. 

Karavan turizmi pandemide patladı!

Dünya genelinde karavan turizmi, pandemi dönemiyle beraber arttı. Tatil beldelerinin kapanması, sokağa çıkma yasakları ve izole tatil arayışı insanları karavana yönlendirdi. 

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

İzole tatil bungalov evlere ilgiyi artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde bungalov evlere ilgi arttı...

İzole tatile yöneliş çekme karavan satışlarını artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle izole tatil yapmak isteyenlerin çekme karavana yönelmesi satışları canlandırdı.

Kopya site dolandırıcılığı: Dolan ya da olmayan villaları kiraya verdiler!

Koronavirüs sürecinde izole tatil arayışına giren tatilciler, internet üzerinden kiralık villalara yönelirken, yüzlerce tatilci 'kopya tatil siteleri' sebebiyle dolandırıldı.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Devre tatil ve devre mülkün farkı nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, 15 gün tatil yapabileceğimiz konusunda bazı ilanları görüyorum ama ilgilendiğimde de devre tatil olduğunu öğreniyorum. Devre tatilin anlamı nedir? Devre mülkten farkı nedir?' sorusunu yanıtladı.

İzole tatil anlayışı bungalov satışlarını patlattı!

Koronavirüs nedeniyle tatile çıkanların büyük bir kısmı izole tatil için yazlık evleri, eğer yoksa tekne ya da bungalov evleri tercih ediyor.

izole tatil nedir Haberi

izole tatil nedir

Antalya'da, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde bungalov evlerin yer aldığı Adrasan, Olimpos ve Çıralı gibi turizm merkezlerine ziyaretler arttı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kemer ilçesinde yer alan Çıralı, Kumluca ilçesindeki Adrasan ile Olimpos antik kent kalıntıları, eşsiz doğası, bungalov evleri, caretta carettaların yumurta bıraktıkları sahiliyle özellikle koronavirüs sürecinde tatilcilerin gözdesi oldu.

Doğayla iç içe ve "izole" bir tatil geçirmek isteyenlerin adresi haline gelen bölge, meşhur ağaç evleriyle de biliniyor.

Adrasan'da otel sahibi Serkan Konuralp, Anadolu Ajansı muhabirine, dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyenlerin bölgeyi tercih ettiğini belirtti.

Konuralp, bölgede genellikle aile tarafından işletilen bungalov evlerin, küçük otellerin bulunduğunu Adrasan'da yaklaşık 100 tesisin bulunduğunu söyledi.

Tekne turlarının da düzenlendiğini de söyleyen Konuralp, "Dünyaca ünlü Likya yürüyüş yolunun...