21 / 05 / 2024

İzotim sistemleri adresi

İzotim sistemleri adresi

İzotim Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

İzotim Cephe Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzotim Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Öztemel tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Ümraniye, Natoyolu Caddesi, Umre Sokak'ta kuruldu.

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Konak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu.

SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri akıllı yaşam alanları için seminer verecek!

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fifa Seyahat Hizmetleri ve Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fadime Çetin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Perpa Ticaret Merkezi, B Blok'ta kuruldu.

Müller Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müller Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Muhammed Balcıoğlu tarafından 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta Kartal'da kuruldu.

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Selenium Ataköy ile işbirliği yaptı!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

Mitsubishi Hybrid City Multi HVRF Sistemleri iklimlendirme kolaylığı sağlıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, City Multi VRF sistemlerin en üst teknolojisine sahip olan yeni Hybrid City Multi HVRF Sistemleri geliştirerek önemli bir yeniliğe imza attı.

Braas güneş enerjili çatı sistemleri ürün gamını genişletiyor!

Braas, “Güneş Enerjili Çatı Sistemleri” ile çatıyı enerji üreten bir merkez haline dönüştürüyor ve önemli bir yenilenebilir enerji kaynağı olan “Güneş Enerjisi” ile “Çatı” kavramlarını özgün bir şekilde bir araya getiriyor.

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Beton Sistemleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları Zeki Yavaş, Selim Ataş ve Hüseyin Develi...

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı!

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda bugün yaptığı yazılı açıklamada Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş'nin sorumluluk 1 Ocak ile 30 Haziran 2014 tarihleri arasını kapsayan sorumluluk beyanını yayınladı.

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı 30 Ekim'de kapılarını açıyor!

Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı'nın önemine inandıklarını belirten Tüm-Yenilenebilir Enerji Derneği Başkanı Tamer Ateş, fuarın Antalya için önemli bir kazanım olduğuna işaret etti.

Ovalı, dört mevsimin adresi!

Yöresel Konya mutfağının İstanbulda ki ilk adresi Ovalı, uzman kadrosuyla ilk tercihiniz. Et ağırlıklı yemeklerin hakim olduğunu yöresel mutfaklarımızdan biri de Konya'ya ait. Ovalı, dört mevsimin adresi...

İzotim sistemleri adresi Haberi

İzotim sistemleri adresi

İzotim Cephe Sistemleri Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu. 


İzotim Cephe Sistemleri Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü binaların yapı malzemeleri ile, yalıtım, cephe dekoratif malzemelerinin,  uygulaması, alımı, satımı, ithalatını ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü konut, fabrika, atölye, ve benzeri binalara yönelik izalasyon, dış cephe izalasyonu yapmak, Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 3- Her türlü sanayi ve inşaat boyları ile dış cephe kaplama ve dış cephe koruyucu elemanları ile  bu elemanlara ait sentetik, selülozik, akrilik boya ve kimyevi malzemelerin alımı satımı, uygulaması, ithalatı ve ihracatını yapmak 4- Yapı sanayiinde kullanılan bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların...