03 / 05 / 2024

İZSU Buca ihale ilanı

İZSU Buca ihale ilanı

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı.

Hamza Dağ'dan Buca Metrosu tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Aynı İMF zihniyeti" dedi.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi yarın!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesinde son aşamaya gelindi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin önem verdiği projelerden biri olan metro hattının son ihale aşaması yarın gerçekleşecek. 

Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için geri sayım başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içerisinde ulaşım sorununa neşter vurmak için çalışmalarına devam ediyor. İzmirlilerin merakla beklediği Buca metrosu için son ihale aşaması 12 Ağustos'ta yapılacak. 

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

Buca Belediyesi'nden 23.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Buca Belediyesi, Tınaztepe Mahallesi'nde 4 bloktan oluşan konut ile çevre düzenlemesi yapılması işi için ihale düzenliyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Buca'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Buca İlçesi, Tınıztepe Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 15 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Aziz Kocaoğlu: Buca Metrosu için imza bekliyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Buca Metrosu projesinin Ulaştırma Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından onaylandığını, ancak ihale için Kalkınma Bakanlığı onayını beklediklerini söyledi. 

İzmir Buca'da 4.9 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İzmir İli Buca İlçesi Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi 4 milyon 977 bin 235 TL bedel ile icadan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 12 Mart 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Buca'da 8.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Buca'daki arsayı 8.4 milyon TL'ye satıyor. Arsa için ihale 25 Eylül'de gerçekleşecek..

İzmir Buca Konutları'ndaki 23 daire satışa çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da hayata geçirdiği konutların 23 dairesini daha ihale yoluyla satışa sunuyor.

İZSU Buca ihale ilanı Haberi

İZSU Buca ihale ilanı

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. Çevik Bir Meydanı’nda hizmet verecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek bina 8 ayda tamamlanacak. 1835 metrekarelik alanda bodrum katıyla birlikte 5 kat olarak inşa edilecek binada bekleme holü, yazı işleri, sayaç okuma açma kesme bölümü, yazı işleri, tahsilat servisi, abonman servisi, arşiv, revir ve toplantı salonu yer alacak. 


Şirinyer Parkı’nın içinde prefabrik yapıda hizmet veren Buca Şube Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması ile birlikte Bucalılar, İZSU ile ilgili resmi işlemlerini daha geniş ve modern ortamda gerçekleştirecek.

İzmir Büyükşehir...