26 / 07 / 2024

iztuzu sahiline caretta caretta görünümlü hastane yapılacakmı

iztuzu sahiline caretta caretta görünümlü hastane yapılacakmı

İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğinde, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesine tepki amacıyla eylem yaptı...

Caretta Metal İnşaat Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caretta Metal İnşaat Otomotiv Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yıldırım tarafından kuruldu.

Yeşilköy sahiline bungalov evler yapılacak!

Yeni Havalimanı’na taşınmak için gün sayan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü, Yeşilköy sahiline bungalov evler yapacak..

Yeşilköy sahiline inşa edilecek otel projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yeşilköy sahiline inşa edeceği 45 metre yüksekliğindeki otel projesini iptal etti.

Beykoz sahiline dolgu yapılıyor!

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

DALÇEV Muğla İztuzu Plajı'nda işletme mi açtı?

DALÇEV Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde Caretta Caretta'ların yumurtladığı dünyaca ünlü İztuzu Plajı'na girdi. İşletme hakkının kedilerinde olduğunu belirten DALÇEV A.Ş. çalışanları 2 nolu büfeye yerleşti.

3. Havalimanı'nın Karadeniz sahiline liman geliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu üyesi Nihat Özdemir, 3. Havalimanını yaptıklarını, buraya gelecek yolcu ve araç sayısının belli olduğunu belirterek, 3. Havalimanı'nın Karadeniz sahiline liman yapmayı planladıklarını söyledi.

Caretta Caretta Havalimanı için şok iddia!

Batı Antalya’yı uçuracak Caretta Caretta Havalimanı için ‘istemezükçüler’ devreye girdi. Daha havalimanı ile ilgili kesin bir açıklama yapılmadan akıl almaz iddialar ortaya atıldı.

Antalya Beykonak sahiline 600 bin metrekare mesire alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

İskendurun Sahil Camisi'nin temeli ne zaman atılacak?

Edinilen bilgiye göre, İskenderun sahiline yaptırılacak olan “Sahil Camisi” temeli 13 Kasım Cuma günü atılacak.İskenderun’a yapılması planlanan Sahil Camisi Projesi işlerlik kazanıyor.

İskenderun Sahil Camii'nin temeli 13 Kasım'da atılacak!

İskenderun'a yapılması planlanan Sahil Camisi Projesi işlerlik kazanıyor. Edinilen bilgiye göre, İskenderun sahiline yaptırılacak olan "Sahil Camisi" temeli 13 Kasım Cuma günü atılacak.

İztuzu Plajı'nın kiraya verilmesi kanuna aykırı!

Sayıştay'ın raporu, kıyılardaki usulsüz rantı ortaya çıkardı. Rapora göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Muğla Valiliği tarafından yüzde 50'şer ortaklıkla kurulan MUÇEV Vakfı, Ortaca'daki İztuzu Plajı'nın işletme hakkını İngiliz ortaklı özel şirkete kir

Antalya Demre Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin temeli atıldı!

Demre Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin temelini atan Başkan Türel, "Demre Kruvaziyer limanı ve 'Caretta Caretta' havalimanı hayırlı olsun" dedi.

iztuzu sahiline caretta caretta görünümlü hastane yapılacakmı Haberi

iztuzu sahiline caretta caretta görünümlü hastane yapılacakmı


İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu (İKUP) üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Deniz Kaplumbağaları Araştırma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) işbirliğinde, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesine tepki amacıyla eylem yaptı.


İztuzu kumsalında toplanan İKUP üyeleri, destek veren bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlar, "İztuzu'nda imara hayır", "İztuzu bizimdir bizim kalacak", "burada inşaat istemiyorum", "imar icat etme doğayı katletme" yazılı dövizler taşıdı.


İKUP Sözcüsü Murat Demirci gazetecilere yaptığı açıklamada, DEKAMER'in projesini desteklediklerini, fakat projenin İztuzu'nda uygulanmasından çekinceleri olduğunu söyledi.


Bilimsel amaçla da olsa kanun ve uluslararası sözleşmelerle koruma altına alınmış, nesli tehlike altında olan endemik türlerin doğal yaşam alanında kanuna aykırı olarak bir bina inşa edilmek istendiğini savunan Demirci, "Hepimizin kaygılandığı ve karşı çıktığı da budur. 20 binden fazla insan projenin İztuzu'na...