13 / 05 / 2024

İzzet Akyar Kaynak Holding

İzzet Akyar Kaynak Holding

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

VakıfBank depremzede için seferber! VakıfBank, yurt dışından 1,8 milyar dolar yeni bir kaynak daha sağladı

Kahramanmaraş depreminin ardından bölgedeki yaraları sarmak amacıyla 21 milyar liralık destek sağlayan Vakıfbank Finans Grubu’ndan yeni bir kaynak haberi daha geldi. VakıfBank, uluslararası piyasalardan 1,8 milyar dolarlık yeni kaynak sağladı.

Yeni konut projesinde devletten destek! İndirimli taksit için nakit kaynak aktarılacak

Yeni Konut Finansman Programı'na ilişkin kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na verildi. Yeni finansman programı çerçevesinde konut finansmanı taksit ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla, sisteme katılan bankalara, sonradan belirlenecek bir kamu bankası aracılığıyla nakit kaynak verilecek.

Katar'dan Türkiye'ye 10 milyar dolarlık kaynak! Görüşmeler son aşamada!

Suudi Arabistan'dan sonra Katar ile de görüşmelerde son aşamaya gelindi. Katar'dan Türkiye'ye 10 milyar dolara ulaşabilecek yeni kaynak girişi için görüşmeler sürüyor. Kanyağın 3 milyar dolarlık bölümünün ise sene sonuna kadar gelmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan ekonomiye 940,9 milyar TL kaynak

Türkiye İş Bankası KAP'a yaptığı açıklama ile finansal tablolarını paylaştı. Bankadan yapılan açıklamada bankanın ekonomiye sağladığı toplam kaynak tutarının 940,9 milyar TL olduğu ifade edildi.

TOKİ'ye 2023 bütçesinden 11.3 milyar TL kaynak ayrıldı! 

TOKİ’den sosyal konut bekleyen vatandaşlar için bir son dakika haberi geldi. Gelecek sene 125 bin sosyal konut inşa edecek olan TOKİ için, bütçeden 14 bin konut yapacak kadar kaynak ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Bakanlıktan son dakika eğitim desteği! 223,7 milyon lira kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması amacıyla 223,7 milyon TL kaynak aktardıklarını söyledi.

İş Bankası’ndan yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik için yepyeni kaynak

Türkiye İş Bankası, yurt dışı havale akımları ile ilgili olan seküritizasyon programı kapsamı dahilinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Uluslararası Finans Kurumu'ndan (IFC) toplam 227 milyon dolar civarında, beş sene nihai vadeli yeni kaynak sağladı. İşte detaylar…

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görelelim Asansör Kaynak Elektrik Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Ali Sazak tarafından kuruldu.

İklim dostu projelere 37 milyar TL kaynak ayrılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İller Bankası eliyle belediyelerin "iklim dostu" projelerine 2022 yılı içerisinde 37 milyar lira kaynak aktaracaklarını vurguladı.

Bakan Yanık müjdeyi verdi! İhtiyaç sahiplerine 450 milyon TL ek kaynak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, zor kış şartlarında ihtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşa yönelik toplam 450 milyon lira ek kaynak ayrıldığını aktardı.

İBB 2022 bütçesinde depreme 1.9 milyon TL kaynak ayırdı!

İBB Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarının son birleşimi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, depreme tüm zamanların en büyük bütçesini, toplamda 1.9 milyon TL kaynak ayırdıklarını açıkladı.

Özay Kaynak Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Özay Kaynak Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te   1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Özay, Yılmaz Kaynak tarafından kuruldu.

İstanbul'da deprem için 800 bin TL kaynak ayrıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Strateji ve Geliştirme Başkanlığı, “İstanbul’a 2021 yılında bakanlığınız tarafından depreme karşı önlem almak için ayrılan kaynak miktarı nedir?” sorusuna yanıt verdi. Yanıtta ayrılan kaynağın 800 bin Türk Lirası olduğunu ifade etti. 

İzzet Akyar Kaynak Holding Haberi

İzzet Akyar Kaynak Holding


İzzet Akyar kimdir?


Meslek hayatına 1977 yılında başlayan İzzet Akyar, Kaynak Holding'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Forum İnşaat, N-T Kitap Kırtasiye, Feta Tekstil, Sürat Bilişim Teknolojileri, Sürat Turizm ve Nüans Turizm' de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. 2011 Şubat ayında Denetleme Kurulu Üyesi olarak Bank Asya'ya katıldı sonrasında Yönetim Kurulu Baş Danışmanı olarak görev yaptı. 2014 Nisan ayı itibari ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.



Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Forum İnşaat, 19 Ocak 1996 yılında Mahmutbey Mahallesi Soğuksu Cad. No:31  TEK-ER İş Merkezi Bağcılar - İstanbul adresindekuruldu. Forum İnşaat'ın sermayesi 90 milyon 950 bin TL. Şirketin yönetim kurulu başkanı İzzet...