03 / 05 / 2024

İzzet Albayrak erciş avm

İzzet Albayrak erciş avm

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

Van Erciş'e 10 milyon TL'lik otogar inşa edildi!

Van Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'nın yaptığı hizmetler kapsamında Erciş ilçesine Türkiye’nin sayılı otogarı, Başkale ve Özalp ilçelerine ise modern mezbahaneler yaptı.

Şahin Albayrak: Kurtköy akıllı binada Ar-Ge üssü olabilir!

Ağa Bağlı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Şahin Albayrak, Türkiye'nin müteahhitlikteki tecrübesini teknolojiyle birleştirerek akıllı bina konusunda lider şirketler çıkaracağını vurguladı. Albayrak, "Kurtköy Ar-Ge üssü olabilir" dedi.

Kadir Albayrak Çerkezköy projelerini inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yağmur taşkın koruma projesindeki çalışmaları inceledi ve Teski Genel Müdürü Şafak Başa ile diğer yetkililerden bilgi aldı.

Kadir Albayrak Tekirdağ projelerini inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cevizlidere ve Tintin Deresi’nde devam eden ıslah çalışmalarının yanı sıra sahildeki düzenleme çalışmaları ile Mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Van Erciş'teki 90 yıllık okul restore edildi!

Van Erciş ilçesinde 90 yıl önce eğitim öğretime açılan ve deprem sonrası kaderine terk edilen Atatürk İlkokulu, hazırlanan projeyle tekrar eğitime kazandırıldı.

Kadir Albayrak Kent Park projesiyle ilgili bilgi aldı!

Kent Park Projesiyle ilgili bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yetkililerle görüş alışverişinde bulundu ve her birimden kendisiyle ilgili çalışmaları yaparak en kısa zamanda kendisine bilgi verilmesi talimatını verdi

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridi, Cumhuriyet Meydanı ve Mimar Sinan Caddesi hattında devam eden altyapı çalışmalarını inceledi, Başkan Albayrak, “Altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi

Ömer Albayrak:Tekirdağ için kentsel dönüşüm çok önemli!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Albayrak, "Tekirdağ, birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından kentsel dönüşüm çalışmaları büyük önem taşıyor" dedi.

Ömer Albayrak: Kentsel dönüşüm daha aktif olmalı!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Albayrak, yaptığı açıklamada, bölgenin birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından dolayı kentsel dönüşüm sürecinin çok daha aktif bir şekilde işlenmesi gerektiğini ifade etti.

Van Erciş Belediyesi Yeşilova'ya park inşa edecek!

Van Erciş Belediyesi, Yeşilova Mahallesine ikinci bir park yapacak. Belediye Başkan Vekili Güler Avcı, çevre düzenlemeleri kapsamında Yeşilova Mahallesi'ndeki Büyük Cami yanındaki 500 metrekare alanda yapılacak olan park alanında incelemelerde bulundu.

Kadir Albayrak Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı'ndan brifing aldı!

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yapılan faaliyetler ve gelecek dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili brifing verildi.

Erciş Belediyesi yeni binasına taşındı!

Erciş Belediyesi, 2011 yılında yaşanan depremle beraber belediye hizmet binasının zarar görüp yıkılmasından sonra yaklaşık dört yıldır hizmet verdiği prefabrik binadan TOKİ'nin 2013 yılında yapımına başlayarak tamamladığı yeni binaya taşındı.

İzzet Albayrak erciş avm Haberi

İzzet Albayrak erciş avm

Barbaros KUL/ERCİŞ,(Van),()-VAN'ın Erciş ilçesinde, işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı.

Haber 24'te yer alan habere göre, ilçe Merkezi'nde 1500 metre kare üzerinde yapılan ve içesinde  Sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak, mağaza, market ve eğlence alanları bulunan AVM'nin açılışına, Ak parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahad Arvas, Erciş Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nejdet Takva katıldı. Van Milletvekili Gülaçar,memleketine yatırım yapan işadamı Aybayrak'ı tebrik ederken, hizmete açılan 3 katlı AVM'de 25 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

İşyeri sahibi İzzet Albayrak ise, bütün yatırıkları kendi memlemeti Erciş'e yaptığını ifade ederek," 1500 metre kare alan  üzerinde 3 katlı bir AVM'yi memleketimize kazanırdık. Buraya 2 milyon TL yatırım...