16 / 05 / 2024

İzzet Baysal kimdir

İzzet Baysal kimdir

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı.

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

İzzet Garih kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Garih'in eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Garih'in hayatına dair merak edilenler.

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.

Bolu'daki Kaşmir Otel yıkıldı!

Bolu İzzet Baysal Caddesi üzerinde 20 yıldır Kaşmir Otel olarak hizmet veren bina tamamen yıkıldı. Yıkılan binanın yerine yeniden bir bina yapılacağı öğrenildi.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Bolu İzzet Baysal Sanayi Sitesi yıkılacak mı?

Bolu Takip Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Perçin bugünkü yazısında İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkım konusundaki tartışmalardan bahsetti. Perçin, İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkımının halk tarafından istenmediğini belirtti.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin yeni acil polikinliği hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde yeni acil poliklinik ve müşahede biriminin hizmete açıldığını söyledi.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, büyük hayırsever İzzet Baysal’ın ölümsüz ismini taşıyan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünite de yeniden Acil Servis hizmeti verilmesini sağladı.

AİBÜ kütüphane ve teknokent binalarının temeli atıldı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) kütüphane ve teknokent binalarının temel atma töreni gerçekleştirildi.

İzzet Baysal kimdir Haberi

İzzet Baysal kimdir

Bolulu işadamı ve hayırsever İzzet Baysal’ın 87 yaşındaki yeğeni Ahmet Baysal, tüm servetini hayır işlerinde kullanılmak üzere vakfa bağışlayıp eşi Solmaz Baysal ile birlikte huzurevinde mütevazı bir yaşam sürüyor. Amcası tarafından 28 yıl önce kurulan İzzet Baysal Vakfı’nda Mütevvelli Heyet Başkanlığı görevini yürüten Baysal, İzzet Baysal Vakfı tarafından bugüne kadar hayır amaçlı toplam 135 eğitim ve sağlık tesis kurulduğunu, hayır işlerine bugüne kadar 406 milyon lira harcandığını belirterek, “İnsanlar karşılıksız vermenin, mutlu etmenin hazzına varsa, bir daha vazgeçemezler” diyor.   

Kendi adına kurduğu vakıf üzerinden hayır amaçlı onlarca eğitim ve sağlık tesisi açan İzzet Baysal, 1951 yılında Türkiye’nin ilk özel teşebbüsü olan İzzet Baysal Döküm Fabrikası’nı da faaliyete geçiren bir isim. 2000 yılında hayatını kaybeden İzzet Baysal, ömrünün son 13...