29 / 04 / 2024

İzzet Baysal Vakfı okul mu yaptırıyor

İzzet Baysal Vakfı okul mu yaptırıyor

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu içinde anaokulu öğrencilerinin eğitim gördüğü prefabrike yapıların yerine 16 derslik ve 6 ana sınıftan oluşacak yeni bir okul binası yapımı için karar aldıklarını ifade etmişti

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.

Bolu'daki Kaşmir Otel yıkıldı!

Bolu İzzet Baysal Caddesi üzerinde 20 yıldır Kaşmir Otel olarak hizmet veren bina tamamen yıkıldı. Yıkılan binanın yerine yeniden bir bina yapılacağı öğrenildi.

Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinleri Narven’de ağırlandı!

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Baysal, Darüşşafaka Yakacık Rezidans sakinlerini Türkiye’nin ilk Termal Sağlık Kasabası Narven’de ağırladı. Huzurevi sakinleri Narven’de doğa ile iç içe keyifli bir gün geçirdi.

Bolu İzzet Baysal Sanayi Sitesi yıkılacak mı?

Bolu Takip Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Perçin bugünkü yazısında İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkım konusundaki tartışmalardan bahsetti. Perçin, İzzet Baysal Sanayi Sitesi'nin yıkımının halk tarafından istenmediğini belirtti.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nin yeni acil polikinliği hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesinde yeni acil poliklinik ve müşahede biriminin hizmete açıldığını söyledi.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis hizmete açıldı!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, büyük hayırsever İzzet Baysal’ın ölümsüz ismini taşıyan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünite de yeniden Acil Servis hizmeti verilmesini sağladı.

AİBÜ kütüphane ve teknokent binalarının temeli atıldı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) kütüphane ve teknokent binalarının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Abant Gölü yol genişletme çalışmalarına uyarı!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Okan Külköylüoğlu Abant’ta yanlış uygulamalar nedeniyle ekosistemin büyük zarar gördüğünü belirtti...

Bolu İzzet Baysal Ortaokulu'nun temeli atıldı!

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu temel atma töreni gerçekleşti. Yapımı yaklaşık 3 yıl sürecek olan yaklaşık 8,5 milyon TL. proje bedelli okul ve spor salonu 10 dönümlük arsa üzerine yapılıyor.

Ahmet Baysal evlerini satıp İzzet Baysal Vakfı'na bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı..

Ahmet Baysal tüm servetini bağışladı!

Sahip oldukları her şeyi satarak Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu amcasının vakfına bağışlayan İzzet Baysal’in yeğeni Ahmet Baysal, huzurevindeki hayatını Milliyet’e açtı.

Bolu Şoförler Odası binası kentsel dönüşümle yenileniyor!

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan Şoförler Odası hizmet binası, yeni hizmet binası yapılmak üzere kontrollü olarak yıkılmaya başladı. Yıkım işlemlerinin önümüzdeki haftalarda tamamlanacağı belirtildi.

İzzet Baysal Vakfı okul mu yaptırıyor Haberi

İzzet Baysal Vakfı okul mu yaptırıyor


İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, geçtiğimiz haftalarda Mudurnulular Derneği’ne yaptığı ziyarette 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu içinde anaokulu öğrencilerinin eğitim gördüğü prefabrike yapıların yerine 16 derslik ve 6 ana sınıftan oluşacak yeni bir okul binası yapımı için karar aldıklarını ifade etmişti.


Vakıf yaptırıyor


Ziyarette Ahmet Baysal’ın yanında bulunan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da konuyla ilgili olarak “Çocuklarımızın geleceğini düşünen ve en iyi yerlerde eğitim görmesini arzulayan İzzet Baysal Vakfı bu işi üstlendi. Bu prefabrik binalar bu günlerde yıkılıp yerine giriş katında anaokulu sınıfları, üst katlarında ise ek ilkokul binasını yapacaklar. İzzet Baysal Vakfı’nın eğitime verdiği önemi bilmeyen yoktur.


2015-2016 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek


Vakfın Bolu’da eğitime yönelik katkılarını sürdürmesi Milli Eğitim açısından büyün önem arz ediyor. Bu okulumuz da...