13 / 05 / 2024

izzet çapa limonata nerede

izzet çapa limonata nerede

İzzet Çapa Limonata'yı City's AVM'den sonra Akaretler'de açmaya hazırlanıyor

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Altay Özgen tarafından kuruldu.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Çapa Tıp Fakültesi'nin binasında yıkım başladı!

İstanbul'da yaşanan 5.8 büyüklüğüne sahip depremin ardından ağır hasar gören İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi binasının yıkımına başlandı.

Çapa Tıp Fakültesi'nin Hasdal'daki yeni yeri kısa sürede tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'da yaşanan deprem sonrası İstanbul Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde Çapa Tıp Fakültesinin Hasdal'da yeni birimlerini inşa ettiklerini söyledi. Kurum, "Birinci etabın yıl sonuna kadar ihalesini yapacağız" dedi...

Çapa’da hasar grevi!

İstanbul'da yaşanan 5.8'lik depremden sonra birçok binada hasar oluşması vatandaşları tedirgin etmişti. Çapa Tıp Fakültesi asistanları binalarının tehlikeli olmasına dikkat çekmek için dün iş bıraktı...

Çapa’da yerinde dönüşüm eylemi!

İstanbul Üniversitesi’nin Çapa’daki İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi önünde toplanan öğretim üyeleri, hastanenin bir an önce yerinde dönüşmesi için eylem yaptı.

Çapa bir depreme daha dayanamaz!

İstanbul’da yaşanan depremden sonra birçok bina incelemeye alındı. Yapılan deprem risk analizlerine göre İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nin (Çapa Hastanesi) büyük tehlike içerdiği bildirildi...

Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'nde taşınma gerginliği!

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin Çapa’da bulunan binasında meydana gelen derin çatlaklar nedeniyle taşınması karar verildi.

Satılan Özel Çapa Lisesi'nde soruşturma!

Başka bir kuruma satılması nedeniyle eğitimin durma noktasına geldiği belirtilen İstanbul’daki Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’yle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Apa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Şahin tarafından kuruldu. 

REIDIN'in yeni genel müdürü Alp Çapa oldu!

Alp Çapa, Türkiye çapında toplam konut gayrimenkullerinin yüzde 98'ini kapsayan incelemeler yapan Dubai merkezli REIDIN'e genel müdür olarak atandı...

Nef Apa Nef Plaza'da hayat başladı!

Gayrimenkul sektöründe faliyet gösteren Nef'in hayata geçirdiği Apa Nef Plaza'da yaşam başladı. Apa Nef Plaza'nın lansmanı gerçekleşti.

izzet çapa limonata nerede Haberi

izzet çapa limonata nerede



İstanbul'daki yeme içme ve eğlence hayatına kazandırdığı konsept mekanlarla adından sıkça söz ettiren İzzet Çapa City's Alışveriş Merkezi'ndeki Limonata adlı mekanı Akaretler Sıraevler'de açmaya...