12 / 05 / 2024

İzzet Özilhan anadolu grubu

İzzet Özilhan anadolu grubu

1997 yılında 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet madalyası ile ödüllendirilen İzzet Özilhan, 23 Haziran 2014 tarihinde hayatını kaybetti. Peki, İzzet Özilhan kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir? 

Anadolu Grubu Başkanı ve TÜSİAD eski başkanı Tuncay Özilhan kimdir? Tuncay Özilhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncay Özilhan`nın biyografisi...

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Tuncay Özilhan: İran'da yeni pazarlar bulunacaktır!

Rusya’nın ambargosuna karşı Türk özel sektörü sesini yükseltmeye başladı. Anadolu Grubu’nun Başkanı Tuncay Özilhan, “Başbakanımızın söylediği gibi yeni pazarlar bulunacaktır” ifadesini kullandı.

İBB’den Bayrampaşa’ya 850 milyon liralık yatırım!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Sağmalcılar - Kartaltepe Viyadüğü ile Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.

Anadolu Grubu gayrimenkul şirketi kurdu!

Anadolu Grubu'nun patronu Tuncay Özilhan, 30 milyon TL sermaye ile yeni bir gayrimenkul şirketi kurdu. Şirketin adı Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. olarak belirlendi.

Anadolu Grubu, fabrika arazisine 1.597 konut yapacak!

AND markasıyla gayrimenkul sektörüne giren ve yönetim kurulu başkanlığını Tuncay Özilhan'ın yaptığı Anadolu Grubu, yeni projesini Kartal'daki eski Efes Pilsen fabrikası arazisi üzerinde inşa edecek.

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tuncay Özilhan,İbrahim Yazıcı,Can Çaka, Ahmet Boyacıoğlu ve Salih Metin Ecevit tarafından 30 milyon TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Yasemin Özilhan'ın çocuk giyim mağazası 15 Nisan'da açılacak!

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Tuncay Özilhan: Migros'ta süreç iki aya bitebilir!

Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özilhan, Migros'ta hisse alım sürecinin Ocak sonuna kadar bitebileceğini söyledi. Özilhan, hisse alım işleminde Due Diligence (dış denetim) sürecinin de devam ettiğini belirtti

Anadolu Holding Migros'tan hisse alacak!

TÜSİAD'ın düzenlediği toplantı sonrasında Reuters'ın sorusunu yanıtlayan Özilhan, “Anadolu Endüstri Holding'in Migros'ta hisse alım işleminde Due Diligence (durum tespiti) devam ediyor, bir sorun olmazsa işlem Ocak sonuna kadar bitebilir” dedi.

Anadolu Motor'un Çayırova fabrikası açıldı!

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan "Anadolu Grubu’nun ilk şirketlerinden Anadolu Motor, yarım asra yakın geçmişiyle Türkiye'nin 81 ilinde, 400 servis ve 200 bayisiyle planlı büyümesine devam ediyor" dedi.

Tuncay Özilhan: Migros'a ağzımız sulanıyordu, bitiriyoruz!

Uzun süredir Migros’u istediklerini söyleyen Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yeni yatırımlarını anlatırken bira satışlarının yüzde 8 azaldığını, dünyada ve Türkiye’de meşrubatta büyüyeceklerini belirtti

Tuncay Özilhan: Migros 4 yıldır ağzımızı sulandırıyor!

Türkiye’nin geçtiği sıkıntılı süreci hesap ederek Migros’a teklif verdiklerini bildiren Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özilhan, “ Migros’u dört yıldır takip ediyorduk, ağzımızı sulandırıyordu ” dedi.

İzzet Özilhan anadolu grubu Haberi

İzzet Özilhan anadolu grubu

İzzet Özilhan kimdir?

11 Mayıs 1920 tarihinde Kayseri’nin Develi ilçesinde dünyaya gelen Hacı İzzet Özilhan orta öğrenimi bitirdikten sonra, babasının yanında iş hayatına atıldı. 1937 yılında babasının yanında çalışarak başladığı ticaret hayatını, sonralarda İstanbul’a taşıdı. Ülkemizin önde gelen sanayicilerinden biri olan Hacı İzzet Özilhan, 1950 yılında, kendisi gibi genç bir işadamı olan Kamil Yazıcı ile ortak olarak ticaret ve sanayi şirketlerini kurmaya başladı.

1960’lı yılların sonunda holdingleşme aşamasına gelen gruba, Anadolu insanının girişim gücüne ve başarma azmine olan inancın bir ifadesi olarak Anadolu Grubu adı verildi 1979 yılında, ortağı Kamil Yazıcı ile birlikte kurdukları Anadolu eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı, ülkemize 50’nin üzerinde kalıcı eser kazandırdı.

Hacı İzzet Özilhan, 1997 yılında 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet madalyası ile ödüllendirildi.

Hacı...