16 / 05 / 2024

izzet yıldızhan emlak yatırımları

izzet yıldızhan emlak yatırımları

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Konut sahiplerine müjdeli haber! Son beş yılda ödenen emlak vergileri iade ediliyor! İşte yapılması gerekenler...

Konut sahiplerinin yüzünü güldürecek son dakika haberi emlak vergisinden geldi. Tapu sahipleri, son beş yılda ödedikleri emlak vergilerini geri alabilecek. Peki kimler emlak vergisini geri alabilecek? İşte ayrıntılar...

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

20 yıldır söylenen ev yalanları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından 20 yıldır dinlediği ev yalanlarını yazdı. Konut piyasasında neler oluyor? Rakamlar ne diyor?  İşte o rakamlar ve Tebernüş Kireçci'nin konuyla ilgili twitleri...

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Özhan Emlak Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özhan Emlak Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Soysal tarafından kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Yıldızlar İnşaat Kartal projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de satışa çıkardığı arsa Yıldızlar İnşaat'ın oldu. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnş. ve Tic. A.Ş. arasında imzalar atıldı. 

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Yıldızların evleri satışta!

Kovid-19 salgını emlak ve konut sektörünü değiştirdi. Birçok ünlü yıldız evini satıyor. İşte evlerini satan yıldızlar...

Yıldızlar Emlak Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Emlak Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldızlar ve Müslüm Yıldızlar ortaklığında kuruldu.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

izzet yıldızhan emlak yatırımları Haberi

izzet yıldızhan emlak yatırımları

İzmir'de yükselecek olan dev proje "Altın Orman" satışa sunuldu. Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği dev projeyede ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan'da konut satın aldı.

1 milyar 400 bin Türk Lirası'na mal olan proje, İzmir’in ulaşımı açısından en avantajlı Uçan Yol’un hemen yanında konumlanıyor. 3 blokt şekilde inşa edilecek olan projede 3 tipte 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor.

İzmirlilerin ve yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği projede; restoranlar, açık hava alanı, market ve yarı olimpik havuzu bulunuyor.

İzmir’in ulaşımı açısından en avantajlı Uçan Yol’un hemen yanında konumlanan projenin teslimatları Ocak 2024’te gerçekleşecek.

Altın Orman geliyor! Yeni proje!

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Altın Orman nerede?

Altın Orman fiyat!

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat...