10 / 05 / 2024

Jaafar Alrayyes

Jaafar Alrayyes

HJ Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rahman Alkooheji, Jaafar Alrayyes tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi'nde kuruldu.

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MP Hotel Management Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Oldaç, Rula Afif Abdulla Jouni, Andrea Gunz, Mahmood Jaafar Sharaf ve Ahmet Ozan Songur tarafından kuruldu. 

İstanbul konumuyla da bölgenin finansal merkezi olacak!

Labuan Uluslararası İş ve Finans Merkezi Üst Yöneticisi Farah Jaafar Crossby, İstanbul, konumu itibarıyla civar bölgeler ile kültürel benzeşmelere sahip. Bu durum İstanbul Finans Merkezi'nin başarılı olmasına katkı sağlayacaktır.” diye konuştu...

Three Steps Global İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Three Steps Global İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Jaafar Mahdi Salim Alyasir ve Vivian Elias Evanhoe ortaklığında kuruldu. 

Nawafth Internatıonal Teknoloji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nawafth Internatıonal Teknoloji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alowa Alhaj ve Jaafar Alhaj ortaklığında kuruldu.

HJ Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HJ Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rahman Alkooheji, Jaafar Alrayyes tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Irak'taki 3 milyon konut inşaatı Türk şirketleri için fısat!

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Irak Ticaret Odaları Federasyonu (FCCI)  Başkanı Jaafar Rasol Jaafar El Hamdani bir araya geldi.  El Hamdani, "Irakın ihtiyacı olan 3 milyon konut inşaatı, Türkiye içinde Türk şirketleri için büyük bir fırsattır" dedi

Jaafar Alrayyes Haberi

Jaafar Alrayyes

HJ Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rahman Alkooheji, Jaafar Alrayyes tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu.


HJ Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. 1-Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımları geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek.  2-Türkiye de Alış veriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak.  3- Alış  veriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, üretmek, ithal ve ihraç etmek.  4-İnşaat  sektöründe her türlü  fizibilite, projelendirme, inşaat yıkım, bakım, onarım ve montaj işlerini ve mühendislik , kontrolörlük , danışmanlık ve projelendirme işleri ile ilgili  bütün ticari işleri yürütmek ve gerçekleştirmek.  5- Kat...