14 / 05 / 2024

Jacksons çeşme şubesi

Jacksons çeşme şubesi

Gazi Kadınlar Sokağı'nın popüler mekanlarından Jackson's, İzmir'den sonra ikinci şubesini Çeşme'de açıyor. Port Alaçatı'da 13 Hazirandan itibaren eğlence severleri ağırlayacak olan mekanın djliğini Deniz Hilmioğlu yapacak.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi açıldı!

Taze Tasarım Mimari Gıda Anonim Şirketi Çeşme Kahve Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi açıldı!

Korcan Turizm Ve Petrol Ürünleri Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Çobançeşme Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de açıldı.

Kemer Kındılçeşme'deki kamp alanı davası sonuçlandı!

Kındılçeşme günübirlik kamp alanı 24 Mart 2004 tarihinde özel bir şirkete kiraya verildi. Bu duruma karşı çıkan Antalya Barosu ve Mimarlar Odası Antalya Şubesi, 10 bireysel müdahilin de katılımıyla 2009 yılında yargıya başvurdu.

Cemsa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Mehter Çeşme Şubesi açıldı!

Cemsa Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Mehter Çeşme Şubesi 16 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Cemal Çoban Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

TOKİ Uşak Eşme başvuruları başladı!

Satışların T.C. Ziraat Bankası A.Ş. nin Eşme Şubesi aracılığıyla yürütüleceği TOKİ Uşak Eşme başvuruları başladı. Projede daireler 71 bin 783 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Uşak Eşme başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Eşme başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Dairelerin 71 bin 783 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede satış işlemleri iraat Bankası A.Ş. nin Eşme Şubesi aracılığıyla yürütülecek.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

Tektekçi Çeşme şubesi açıldı!

İki ay önce Alsancak'ta yepyeni bir mekan açan Tektekçi, çiçeği burnunda bu adresinden sonra şimdi de Çeşme'yi fethediyor. Fly Inn'de yer alan Tektekçi Noktalan da eğlence düşkünü Tektekçi severlerle buluştu.

Yapı-İnşaat Malzemeleri-Teknolojileri Zirvesi kapsamında 500 Arap şirketi Çeşme'ye geliyor!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) İzmir Şubesi, 28-30 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenleyeceği "Yapı-İnşaat Malzemeleri & Teknolojileri Zirvesi" kapsamında 500 Arap firmasını Çeşme'de Türk meslektaşlarıyla buluşturacak.

Çandarlı, Aliağa, Çeşme ve Kuşadası'nı kapsayan lojistik merkezi kurulacak!

ALTO Başkanı Saka, sektörün nitelikli eleman sorununa dikkat çekerken, DTO İzmir Şubesi Başkanı Öztürk de "Çandarlı, Aliağa, İzmir, Çeşme ve Kuşadası'nı kapsayan bir lojistik merkez yapılanmasına gidilmeli" dedi

Metfa Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Şirketi Mehter Çeşme Şubesi açıldı!

Metfa Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehter Çeşme Şubesi Suat Çakar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz tarihinde kuruldu

Jacksons çeşme şubesi Haberi

Jacksons çeşme şubesi


Gazi Kadınlar Sokağı'nın popüler mekanlarından Jackson's, İzmir'den sonra ikinci şubesini Çeşme'de açıyor. Port Alaçatı'da 13 Hazirandan itibaren eğlence severleri ağırlayacak olan mekanın djliğini Deniz Hilmioğlu yapacak. Mekan sahipleri Tarkan Günay ve Ferhat Şükrü Özyurt, "İzmir'den sonra ikinci şubemizi Çeşme'de açıyoruz. Yaz boyunca ünlü dj'ler mekanımızda misafirlerimizi eğlendirecek. Bomba gibi bir yaz geçireceğiz. Tüm eğlence severleri açılışımıza bekleriz" dedi. 


Sabah...