08 / 05 / 2024

Jacob&Co bodrum mağaza

Jacob&Co bodrum mağaza

ABD New York merkezli mücevher ve kol saati markası Jacob&Co Türkiye'deki ilk mağazasını Bodrum'da açacak. Mağazanın açılış törenine dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo da katılacak...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için ne yapılmalı?

Türkiye’nin 81 ilinde cadde ve sokak bazında tüm coğrafyayı inceleyip sektörlere yönelik detaylı raporlar sunan Maptriks, mağaza açılışında doğru lokasyon seçimi için yapılması gerekenleri açıkladı.

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Ahmet Coşkun: 2023 yılına kadar 1000 mağaza sayısına ulaşacağız!

Ahmet Coşkun, “2023 yılında hedefimiz 1.000 mağaza. 300’ü Türkiye’de, kalanı yurtdışında. 700 mağaza açtığımızda, belki dünyanın her tarafında olmayacağız ama dünyanın en dikkat çeken markaları arasında yerimizi alacağız” dedi

Jacob&Co bodrum mağaza Haberi

Jacob&Co bodrum mağaza

Dünyanın en ünlü mücevher ve kol saati markalarından olan ABD New York merkezli Jacob&Co, Türkiye'deki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Bodrum'da açılacak ilk mağazasının açılış törenine dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo da katılacak. Firma ikinci mağazasını ise İstanbul'da...