25 / 08 / 2024

Jamal Al Wadı

Jamal Al Wadı

Al Wadı Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Jamal Al Wadı tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Mp Group Gayrimenkul Alım Satım Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mp Group Gayrimenkul Alım Satım Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mır Jamal Pashayev tarafından kuruldu. 

Rozabil Tekstil Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rozabil Tekstil Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussaın Alborom ve Jamal Al Sobh ortaklığında kuruldu. 

Al Turasiyet Mobilya Dekorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Al Turasiyet Mobilya Dekorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kbar ve Jamal Eddın Kabbar ortaklığında kuruldu. 

Al Ufuk İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ufuk İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Jamal Al Numaırı imzasıyla bugün kuruldu.

Afak Group Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Group Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Badawı, Moaaz Al Hayek, Jamal Al Mokdad, Mosab Al Hayek ve Mohamad Salem Alboab imzasıyla kuruldu.

Al Wadı Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Wadı Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Jamal Al Wadı tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu.

İzzet Çapa, Al Jamal'i Cafe Beyrouth adıyla açıyor!

Eğlence sektörünün dâhi çocuğu İzzet Çapa, mekanlarını her yıl değiştirmezse içi rahat etmiyor! İşte son örneği: Akaretler'deki Al Jamal'i, yarın 'Cafe Beyrouth' adıyla açmaya hazırlanıyor

Perakende sektörünün önde gelenleri Al Jamal 'de buluştu!

PerAModa (Perakende, Avm ve Moda) Platform 'un Al Jamal 'de düzenlediği organizasyon büyük ilgi gördü. 450 kişilik rekor katılımla gerçekleşen organizasyonda sektörün orta ve üst düzey yöneticileri buluştu  

İzzet Çapa, 'Al Jamal Cruise' açacak!

İzzet Çapa'nın sahibi olduğu gece hayatının en renkli mekanlarından biri olan Al Jamal, denize açıldı

Buddha Bar Al Jamal'ın şubesini Dubai'de açacak

Dubai'nin eğlence hayatına yön veren Buddha Bar, İstanbul'un gözde mekanlarından Al Jamal'ın şubesini Dubai'de açacak

Konut alıcısının 2008'e bakışı

Yılsonlarında değerlendirme yapma kervanına bu yıl konut alıcısı Adil Bey de katıldı ve yorumunu yaptı: "Durağan dönemler bir fırsat olarak algılanmalıdır..."

Alışveriş merkezleri emlak fiyatlarını nasıl ve neden etkiliyor?

Ülkemizde gayrimenkul sektöründe en fazla hareket alışveriş merkezleri alanında yaşanıyor. Bu yarış sayesinde son yıllarda neredeyse bitişik nizam alışveriş merkezlerine sahip olduk.

Konut alıcısı Adil Bey

Elektronik Mühendisi Adil Bey 33 yaşında, evli, bir çocuklu. Özel sektörde, iyi bir şirkette müdür. Eşi, bir firmada İnsan Kaynakları uzmanı. Uzun süredir, konut almayı kafalarına koymuşlar. Ama kafaları karışıkmış. Nedenini öğrenmeye çalışıyoruz, Adil Be

Jamal Al Wadı Haberi

Jamal Al Wadı

Al Wadı Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Jamal Al Wadı tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da  Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu. 


Al Wadı Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon...