30 / 04 / 2024

jantsanın konaktaki deposu kime satıldı

jantsanın konaktaki deposu kime satıldı

Jantsa Jant Sanayi ve Ticaret A.Ş, İzmir Konak Alsancak Mahallesi'nde bulunan deposunu Nysa Akaryakıt İnşaat San.ve Tic. A.Ş.' ine 5 milyon 690 bin TL'ye sattığını açıkladı...

Aydos Ormanı’nın yanı başındaki Siltaş Korupark lokasyonuyla da hayatı kolaylaştırıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Siltaş Korupark, ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yükseliyor. 

Avrupa'nın en büyüğü olacak! Kritik gün geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, kapasitesi genişletilerek Türkiye'nin en büyük doğal gaz deposu olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin, bugün açılacağını duyurdu.

Türkiye’de dövizin ve altının deposu hangi şehirler

Türk Lirası’nın gidişatına güvenmeyen vatandaş yine çözümü döviz ve altına yatırımda buluyor. Yatırım konusunda ise en çok dövizi ve altını seçen iller ise belli oldu. Yapılan araştırmaya göre, dövize yatırımda Yozgat, altında ise Karabük diğer illerin önüne geçiyor.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

23 yeni OSB geliyor! Yatırımların önü açıldı!

İstihdam deposu OSB'lerde elektrik üretiminin önü açıldı. Geri dönüşüm ve bertaraf tesisleri de kurulabilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu...

Çevreci kentsel dönüşümle binalar reenkarne olacak!

Çevreci kentsel dönüşümle şehirde  AVM, tütün deposu, fabrika, hangar ve binalar Heavenly dDF ile hayat bulacağını belirten Heavenly dDF girişiminin kurucularından mimar Arhan Kayar, "Bir binanın temeli 10 milyon canlının hayatına mal oluyor. Bu çabamızla binalar reenkarne olacak" dedi...

Çatalca'nın en değerli arazisi 149 milyon TL'ye satılıyor!

Çatalca'nın en değerli arazisi Muratbey Ticari Gümrüklü Deposu'nda bulunan 78 bin 500 metrekarelik arsa 149 milyon TL'ye satılıyor.

Bergama’nın 150 yıllık tütün deposu restore ediliyor!

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık bir tütün deposu öğrenciler tarafından restore ediliyor.

Bergama'daki 150 yıllık bir tütün deposu okula dönüştü!

İzmir’in Bergama ilçesinde yer alan 150 yıllık bir tütün deposu, İspanyol ve İtalyan iki akademisyen ile Türk öğrenciler tarafından elbirliğiyle restore ediliyor.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Adres Koru Evleri lansman öncesi avantajlarıyla satışta!

Anadolu Yakasının oksijen deposu Sancaktepe’de Aydos Ormanlarının yanı başında konumlandırılan Adres Koru Evleri, lansman öncesi 370 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor..

Antalya Manavgat'ta Düzenli Malzeme Deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat Titreyengöl’de ‘Düzenli Malzeme Deposu’ inşaatını tamamladı.

Antalya Manavgat malzeme deposu tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' açıldı.

jantsanın konaktaki deposu kime satıldı Haberi

jantsanın konaktaki deposu kime satıldı


Jantsa tarafından yapılan açıklama şöyle:


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : KARGİR DEPO

Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : İZMİR İLİ KONAK İLÇESİ - 1089 M2

Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 29.01.2014

Toplam Satış Bedeli : 5.690.000 TL

Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı (%) : %51,26

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) : %3,59

Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net Değerine Oranı (%) : %10,08

Satış Koşulları : 1.690.000 TL PEŞİN, 4.000.000 TL 90 GÜN İÇİNDE

İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih : 29.01.2014

Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi : KREDİ RİSKİ AZALTILMASI...